Медики розповіли про приховані симптоми пневмонії

Без певного обстеження виявити у себе приховану пневмонію досить важко. Тому медики розкрили секрет і назвали симптоми, які допоможуть розпізнати дану хворобу .

Експерти розповіли, що нехтувати своїм здоров’ям вкрай небажано, і якщо раптом у вас з’явилися незрозумілі симптоми, то необхідно відразу ж викликати лікаря, або самому поїхати в лікарню, щоб уникнути подальших ускладнень, які можуть призвести до летального результату.

Пневмонія досить підступне захворювання і воно небезпечне тим, що ніяких видимих симптомів може і не бути, ні кашлю, ні температури. А ось вже через кілька днів це захворювання може проявитися в повній мірі.

Отже, тепер поговоримо про ті ознаки, які можуть вказувати на захворювання пневмонією. Важке, або ж прискорене дихання, сильна слабкість і постійно хочеться лежати, різка зміна кольору шкіри, яка набуває відтінок синяви.

Навіть через деякий час стан може покращитися, але експерти стверджують, що це не надовго. Тому відкладати похід до лікаря не варто.

Також ознакою для пневмонії є те, що навіть при температурі 37,5, у людини може бути найсильніший озноб, як ніби температура 39 або ж вище.

Всі перераховані вище симптоми звичайно ж можуть вказувати на пневмонію, але самолікуванням ні в якому разі займатися не можна. Тільки кваліфікований фахівець зможе поставити правильний діагноз і призначити ефективне лікування. Тому при появі вищеперелічених симптомів, негайно потрібно звертатися до лікаря.

Джерело

Поділись


Новини партнерів