Експерти назвали два незвичайних способи схуднути, не відмовляючись від улюблених страв

Дієтолог назвала прості способи прискорити обмін речовин і схуднути

Ми розповімо про цікаві відкриття вчених, які допоможуть скинути зайву вагу і позбутися від проблеми переїдання.

Хочеться скинути вагу, але дієти – не для вас? Є декілька хитрощів, які допоможуть вам схуднути. І відмовлятися від улюблених страв при цьому не потрібно! Так, американські вчені знайшли дуже простий спосіб схуднути – потрібно просто тримати виделку або ложку «неробочою рукою».

Тобто, якщо ви правша, слід їсти лівою рукою, а лівшам – використовувати для цього праву руку. За допомогою цього способу ви будете їсти повільніше і мозок отримає сигнал про насичення до того, як спорожніє тарілка. Експеримент показав, що за допомогою «неробочої руки» люди можуть легко скоротити розмір порції на 30%.

Головне зупинитися, як тільки ви відчуєте, що вже наїлися. Ви швидко звикнете до більш маленьких порцій, перестанете переїдати і зайві кілограми почнуть зникати самі собою.

Ще один цікавий спосіб схуднути умовно називають «маленькою тарілкою». Все просто – вам потрібно користуватися тарілками маленького розміру. На них навіть невелика порція здаватиметься значною – складно повірити, що їжі мало, коли вона буквально вивалюється через край.

Це допоможе обдурити мозок і скоротити розмір порції. Отже, ви перестанете переїдати і почнете худнути.

До речі, обидва способи хороші тим, що мають довготривалий ефект – вони позбавлять вас від звички переїдати. Можливо, ви будете кілька тижнів страждати, тримаючи столові прибори незвичною рукою, але за цей час ваш організм звикне до невеликих порцій. Після цього переїдати вже не захочеться.

Поділись


Новини партнерів