Названо продукти, які мають найкращі антибактеріальні властивості

На тлі спалаху Covid-19 все більше людей почало стежити за своїм харчуванням, в тому числі для зміцнення імунітету. І хоча коронавірус не є бактеріальною інфекцією, продукти, що мають антибактеріальну дію зміцнять вашу імунну систему і захистять вашу родину від цілого ряду хвороб, пише Жіночий світ.

Очолює список продуктів з антибактеріальними властивостями мед. Серед іншого, він також прискорює загоєння ран. Його можна додавати до чаю, вівсянки, випічки та багато до чого ще.

Другим у списку є імбир. Він прискорює одужання від застуди та грипу, а також його рекомендують вживати при нудоті та блювоті. Його можна додавати до чаю, випічки та коктейлів.

Одразу за імбирем йде гвоздика, яка показала ефективність у боротьбі з кишковою паличкою та золотистим стафілококом.

Часник традиційно рекомендують для профілактики застуди. Найкраще його вживати у сирому вигляді, наприклад у салатах.

Кориця має яскраво виражені протимікробні, противірусні та протигрибкові властивості. Найкраще буде додати 1-2 палички у чай.

Також у цей список входять всі продукти, що мають високий вміст вітаміну С. Цитрусові, полуниця, броколі, чорна смородина та інші фрукти та овочі допоможуть вашому організму протистояти бактеріальним інфекціям.

Останнім продуктом у списку є орегано, яке не тільки має потужні антибактеріальні властивості, а і є багатим джерелом антиоксидантів.

Поділись


Новини партнерів