Медики розповіли, яка повсякденна активність може допомогти схуднути

Схуднення – це процес, який вимагає не лише дисциплінованості з точки зору харчування, а і значної наполегливості, пише Жіночий світ.

Один з найпростіших способів збільшити рівень фізичних навантажень, який радять лікарі та фітнес-тренери – ходити пішки. Ще один спосіб спалювати більше калорій – відмовитись від ліфтів та користуватись сходами.

Скільки ж калорій потрібно спалювати, щоб схуднути? Це залежить від того, скільки калорій ви споживаєте та рівня ваших фізичних навантажень. Людям, які споживають невелику кількість калорій не потрібно сильно збільшувати рівень фізичної активності, вони цілком можуть витрачати їх, коли займаються звичайними щоденними справами. Тим же, хто споживає їх більше, необхідно включити в свій розпорядок дня фізичні вправи. Вважається, що жінкам в середньому потрібно споживати близько 2000 калорій на день, щоб підтримувати вагу та близько 1500 калорій на день, щоб скидати 500 г на тиждень. Для чоловіків ці норми становлять 2500 та 2000 калорій відповідно.

Підйом по сходах спалює приблизно 0,75 калорій, а спуск – 0,25 калорій. Коли ви піднімаєтесь на 20 сходинок, то спалюєте 15 калорій, а коли спускаєтесь – близько 5. При цьому, лікарі не радять надто часто користуватись сходами, якщо у вас є проблеми з колінами.

Поєднання ходьби, пробіжок та підйомів по сходах допоможуть спалити потрібну кількість калорій і схуднути.

Поділись


Новини партнерів