Названі прості правила швидкого схуднення

Кілька простих рекомендацій допоможуть схуднути на 3-5 кілограмів.

На думку вчених, важливо замінити в щоденному меню напівфабрикати на те, що ви готуєте самі. Справа в тому, що в напівфабрикатах можуть бути підсилювачі смаку і занадто багато солі. Підсилювачі смаку занадто стимулюють апетит, а сіль затримує воду в організмі. Якщо ви будете готувати самі, ви точно будете знати, чим харчуєтеся.

Постарайтеся замінити їжу з великою кількістю жирів на ту, де жирів менше. Міняти меню кардинально не треба, але хоча б, припустимо, смажене м’ясо замінити на відварне буде корисно.

Якщо, до речі, вам хочеться смаженого, найімовірніше, організму бракує омега-жирів, вони є в рибі і горіхах.

Вам також потрібно пити більше води, ніж було досі. Соки, чай, кава – не береться до уваги. Вода повинна бути звичайною, без солодких добавок і підкислювачів. Почніть пити воду хоча б по 2 склянки в день. Скоро ви зрозумієте, що ваш апетит це бажання організму отримати вологу, воду, а не їжу. Особливо важливо випивати по півсклянки води перед їжею, якщо ви не можете вгамувати апетит.

Якщо хочете скинути вагу, беріться за ту домашню роботу, яку до цих пір відкладали: розібрати речі на балконі, пофарбувати двері, винести сміття, в цілому зробити ремонт своїми силами. Тільки переміщення по сходах вниз-вгору істотно вплине на витрату калорій.

Джерело

Поділись


Новини партнерів