Названа найпопулярніша риба, вживання якої шкідливо для здоров’я

Фахівці радять негайно виключити цей продукт зі свого меню, пише Жіночий Світ.

Зазвичай рибу називають найкориснішим продуктом в меню прихильників здорового харчування. І це в основному вірно. За винятком деяких сортів риби, від яких краще відмовитися, якщо не хочете нашкодити своєму здоров’ю.

Найнебезпечнішим вважається пангасіус. Ця риба надходить до нас з В’єтнаму, де її ловлять в дуже брудній річці Меконг. Разом зі сміттям пангасіус отримує значну порцію поліфосфатів та нітрофуразону, найнебезпечніших канцерогенів. Також риба часто містить кишкову паличку. Якщо ви фанат цієї риби, то варто обмежитися одним прийомом в місяць і попередньо добре проварити.

На другому місці Кафельников. Ця риба містить граничну кількість ртуті. Кафельникова не рекомендують їсти дітям і вагітним, чоловікам – не більше 100 г на місяць і лише з середньої Атлантики.

І, нарешті, сом. Для швидкого набору ваги виробники, особливо азіатські, активно підживлюють рибу гормонами і антибіотиками.

Риба під назвою Сарпа при вживанні в їжу дає ефект, схожий на дію ЛСД. Таку рибу використовували в ритуалах в Полінезії, а в арабському світі риба взагалі відома як «риба, яка дарує мрії».

Джерело

Поділись


Новини партнерів