Експерти з’ясували, як прибрати жир з боків і живота

Жінки, які сидять на виснажливих дієтах, часто скаржаться на жир, сконцентрований на боках – зігнати його буває надзвичайно складно, навіть дотримуючись суворих дієтичних обмежень. Прибрати жир з боків і живота, як відзначають експерти, можна, якщо знати деякі секрети.

Для початку потрібно розібратися в причинах утворення жиру. Людське тіло, за словами фахівців, накопичує його не просто так. З неконтрольованим прийомом їжі і занадто калорійним харчуванням все ясно, але мало хто знає, що до проблем з надмірним об’ємом жиру може приводити, наприклад, пристрасть до алкоголю. Плюс, причини можуть критися в дефіциті фізичної активності, гормональних препаратах або спадкової схильності.

«Скупчення внутрішнього жиру часто обумовлені низькою рухливістю, дефіцитом сну, занадто великою кількістю солодощів в раціоні, а також природним старінням і пов’язаними з ним гормональними змінами. Крім того, важливу роль в утворенні внутрішнього жиру грає стрес « , – розповідають медики.

Відповідно, для того, щоб позбутися від внутрішнього жиру, слід зосередитися на корекції перерахованих факторів. Але тут потрібно розуміти, що схуднути локально (тобто, прибрати тільки живіт або боки) – неможливо. Це означає, що жінкам, які планують позбутися від живота і боків, потрібно заздалегідь підготуватися до втрати обсягів в області грудей і стегон.

Джерело

Поділись


Новини партнерів