У популярної в Україні рослини вчені виявили протиракові властивості

Американські вчені виявили у хроні протиракові властивості. Виявилося, що рослина містить речовини, які захищають печінку людини від канцерогенів.

Під час дослідження вчені виявили в хроні хімічні сполуки, які беруть участь у виведенні токсинів з організму. Ці речовини збільшують кількість корисних ферментів і захищають печінку людини від канцерогенів, які виникають при термічній обробці їжі. Найбільш небезпечною в цьому плані вважається жарка їжі. Дослідження показало, що в хроні більше глюкозінатів, ніж в броколі. Ці речовини призупиняють розвиток ракових пухлин.

Вчені радять щодня вживати чайну ложку хрону для захисту від злоякісних утворень. Рослину рекомендують додавати в м’ясо, яйця, салати. Хрін зміцнює захисні сили організму, не дає розмножуватися раковим клітинам і запобігає грипу. Особливо корисно приймати хрін взимку, коли організму не вистачає вітамінів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів