Як схуднути швидко і більше не набирати вагу

У цій статті викладені гармонійні способи, за допомогою яких кожен бажаючий неминуче знизить вагу природним шляхом. Без заборон, без різких змін звичного режиму харчування і фізичної активності, що ведуть до наступних зривів, пише Жіночий Світ.

Перед святами починається загальні перегони за красою. У салонах запис до 31 грудня. Спортзали тріскаються від напливу охочих до стрункого тіла жінок. У холодильнику сумують курячі грудки і овочі. Узагальнюючи, все це непогано. Коли не відбувається у вигляді істеричних сплесків 10 разів на рік. І за умови, що палички з селери для вас звична їжа, а не знаряддя тортур. Але в разі, якщо ви звикли мучити себе дієтами перед важливими подіями, а потім повертатися до звичного способу життя і ваги, подібні метаморфози шкодять. І обов’язково приведуть вас до набору ще більшої ваги.

Ефект дроту

Візьміть невелику металеву скріпку і почніть гнути її в різні боки. Через кілька секунд вона зламається. За таким принципом працює організм. Коли ви позбавляєте себе звичної їжі, або фізично перевантажуєте – ви згинаєте дріт. А коли разом з’їдаєте все, що забороняли раніше, та ще й лежачи на дивані, то в цей момент ви розгинаєте його. Зверніть увагу, скільки секунд вам знадобиться, щоб послабити метал і переламати його навпіл. І згадайте, як часто ви влаштовували собі гойдалки «худну-набираю».

У момент зняття заборон, організм як льох активно складає запаси і ви неминуче набираєте більше кілограмів, ніж скинули. Позбавлятися від них стає складніше і фізично, і психологічно.

Щоб вирватися з порочного кола, змініть стратегію

Один прийом їжі дорівнює одній страві.

Не відмовляйтеся від улюбленої смаженої картоплі або пельменів на обід. Просто з’їжте одну порцію. Цілу тарілку. І не шкодуйте. Насолоджуйтеся сповна. Але не додавайте до трапези суп, салат або десерт. Перенесіть їх на вечерю, на наступний сніданок або теж обід. У році 365 днів.

Це мінімум 1000 можливостей для дегустації будь-якої страви. І немає необхідності об’їдатися один раз. Такий підхід до харчування сприяє зменшенню об’єму шлунку. Підсумком стане гармонійне і швидке зниження ваги.

Пийте до їжі

Щоб організм легко переварював будь-які продукти, не додавайте йому роботи. Не заливайте в себе компот після твердої їжі.

Попийте до їжі. Не має значення, скільки і чого. Якщо ви перетворите це в звичку, то не будете відчувати важкості всередині, що б ви не їли. Бонусом стане те, що з’їсте ви набагато менше. І як результат, вага зникне.

Десерт – окремий прийом їжі

Захотіли торт – без проблем. Нехай це буде один шматок, а не весь торт. Мрієте про еклер? Один ідеальний і настрій підніме і наситить. А дозволите собі більше, і смаку не відчуєте і совість замучить.

Пам’ятайте, що постійно обмежувати себе в бажанні поласувати шкідливіше, ніж насолодитися парою цукерок і з легкістю зробити крок в новий день.

Рухайтеся!

Тридцять хвилин будь-якої фізичної активності 3-4 рази в тиждень втримають в тонусі організм. Йога, плавання, ходьба. Або просто прогулянка вулицями міста. Вибирайте те, що подобається.

Резюмуємо

Ви можете їсти все, що хочете, але дозволяйте собі одну страву в один прийом їжі. Чай або каву пийте до їжі. Десерти теж можна. Будь-які солодощі. Але одну штуку. І не забувайте про рух.

Всі ці дії неминуче призведуть вас до втрати зайвої ваги. А головне, до зменшення стресу, пов’язаного з їжею.

Додатково отримаєте декілька годин вільного часу, тому що вам не доведеться готувати собі окремо від сім’ї, або уникати кафе і ресторанів. Живіть комфортно і не думайте більше про те, як схуднути!

Джерело

Поділись


Новини партнерів