5 простих порад для міцного сну щоночі

Нестача сну може призвести до багатьох проблем зі здоров’ям, включаючи ожиріння, серцево-судинні захворювання і депресію

З людьми які недосипають, частіше трапляються нещасні випадки у них падає працездатність. Щоб тримати тіло у формі і зміцнити здоров’я, спробуйте наступні поради для хорошого сну.

Спіть по графіку

Встановіть час сну, щоб слідувати йому кожен день, навіть у вихідні. Намагайтеся не дрімати ввечері, наскільки це можливо. Таким чином, тіло адаптується, і буде почувати природну млявість, коли пора спати.

Тренування

Одним з переваг вправ, крім управління вагою, є міцний сон. Люди, які займаються спортом кожен день, отримують заряд бадьорості не тільки вдень, але і краще сплять вночі.

Спальня – це місце для сну

Створіть міцний зв’язок між спальнею і сном. Таким чином, людина несвідомо стає сонною, просто перебуваючи в іншій кімнаті.

«Не працюйте, не займайтеся хобі і спортом в своїй спальні. Крім того, зберігайте гаджети в іншій кімнаті. Якщо в кімнаті повинен бути телефон, покладіть його куди-небудь далі, ніж приліжковий столик », – пише видання Natural News .

Розслабляйтеся перед сном

Перед тим, як лягти спати, постарайтеся розслабитися. Це включає в себе прийняття теплого душу, читання гарної книги або прослуховування музики. Організм заспокоїться і підготується до сну.

Намагайтеся не їсти багато перед сном

Добре не їсти за дві години до сну. Їжа, особливо гостра і кисла, може викликати розлад шлунка і печію. Утримайтеся від вживання солодкої їжі і рафінованих вуглеводів. Ці продукти можуть не дати вам заснути або вивести вас з глибокого сну.

Джерело

Поділись


Новини партнерів