Лікарі назвали продукт, який викликає сонливість і може привести до розвитку ракових пухлин

Регулярне вживання молочної продукції може стати причиною проблем з травленням, пише Жіночий Світ.

Вживання молока загрожує підвищеним газоутворенням і здуттям, розладом шлунку, вважають фахівці з Американського коледжу алергії, астми і імунології. Крім того, людям, у яких відсутня яскраво виражена непереносимість лактози, теж рекомендується відмовитися від його вживання.

Експерти запевняють, що теорія про користь молока для зміцнення організму в корені невірна. Більш того, за результатами досліджень, молочні продукти відповідальні за збільшення вироблення гормону, який називається інсуліноподібним фактором росту. А він, у свою чергу, призводить до розвитку ракових пухлин.

Американці доводять, що молоко, всупереч поширеній думці, не захищає від переломів, але може сприяти руйнуванню бактерій, які живуть в організмі. За словами вчених, відмова від молока – абсолютно правильне рішення.

Зате на молоко варто звернути увагу тим, у кого є проблеми зі сном. У його складі є триптофан, який перетворюється в серотонін і мелатонін після потрапляння в організм. Перший викликає сонливість і розслаблення, а другий забезпечує неспання тіла і регулювання циклів сну.

Група вчених дослідного центру City of Hope також проводила безліч експериментів, щоб зрозуміти, хто схильний до розвитку ракових утворень. Вони встановили, що, якщо у людини присутній цукор в крові, вона скоріше за всіх піддається утворенню ракових утворень.

Джерело

Поділись


Новини партнерів