5 способів схуднути, якщо вам ліньки

Є багато способів схуднути без виснажливих тренувань.

Не всі отримують задоволення від відвідування тренажерного залу. Багатьом не подобається навіть думка про необхідність проводити тренування. Хтось зовсім не любить виявляти активність. При цьому більшість мріє мати чудову форму. На щастя, є багато способів схуднути та позбутися зайвих кілограмів, не вдаючись до виснажливих тренувань. Ви можете підтримувати свою форму протягом усього року, при цьому вам не потрібно буде сильно змінювати свій щоденний розпорядок, інформує Ukr.Media.

Фізичні вправи — лише мала частина процесу втрати ваги. Набагато важливішим є спосіб життя, який ви ведете. 5 порад, як позбутися зайвих кілограмів без особливих зусиль.

Пийте багато води

Немає нічого простіше, ніж збільшити споживання води. Просто протягом дня носіть із собою пляшку води. Пийте — інше за вас зробить ваше тіло. Багато суперечок щодо того, скільки води людина має випивати за день. Точної цифри назвати не можна, орієнтуйтеся на 2 літри. Хочеться пити — втамовуйте спрагу. Підтримання водного балансу покращує всі функції організму, у тому числі метаболізм. До того ж вода може в деяких випадках позбавити вас почуття голоду.

Приведіть у порядок харчування

Тут у вас немає вибору. Якщо хочете знизити вагу, ви повинні правильно харчуватися. Повноцінне харчування — найважливіший елемент здорового способу життя. Навіть якщо ви тренуєтеся, без збалансованого харчування не обійтися. Вилучіть зі свого меню всі нездорові продукти, додайте в раціон фрукти, овочі, злаки та пісне м’ясо. Якщо прагнете схуднути, вам необхідно зменшити кількість спожитих калорій. Стежте за калорійністю їжі та її кількістю.

Ходіть більше пішки

Особистий автомобіль, звичайно, мати зручно. Не рахуючи стресу, який ви отримуєте в заторах, часу, який витрачаєте на обслуговування, та грошей, витрачених на бензин. Замініть у деяких випадках автомобіль і громадський транспорт пішими прогулянками. Ви не лише заощадите гроші, а й втратите зайву вагу. Піші прогулянки можуть допомогти спалити до 100 ккал за 30 хвилин.

Все-таки трохи потренуйтеся

Вам не обов’язково йти на годинну пробіжку чи тягати залізо. Прокиньтеся на 10 хвилин раніше і проведіть просту зарядку: відіжміться разів зо два, зробіть кілька скручувань, пострибайте на місці. Навіть незначна фізична активність прискорить ваш метаболізм і допоможе спалити жир. Якщо хочете ще швидше побачити результати, розгляньте високоінтенсивні інтервальні тренування, займіться плаванням, бігом або катанням на велосипеді.

Висипайтеся

Дотримуйтеся здорового режиму сну: спіть приблизно 7-9 годин на добу, бажано в той самий час.

Не картайте себе за свою лінь. Негативне мислення не допоможе вашому прогресу. Намагайтеся змінювати свій спосіб життя поступово, крок за кроком. Ці 5 простих порад допоможуть вам схуднути. Почніть уже сьогодні!

Поділись


Новини партнерів