Як позбутися шкідливих звичок, які заважають схуднути: названо ефективний спосіб

Дієтологиня Христина Шереметьєва розповіла, як позбутися шкідливих звичок, які заважають схуднути, пише Жіночий Світ.

Подробицями вона поділилася на своїй сторінці в Instagram. Так, за словами експертки, потрібно замінювати їх на щось корисне.

“Ви не уявляєте собі, скільки шкідливих звичок заважає нам схуднути. Деякі з них стосуються їжі, а деякі — до нашого способу життя. Тому я прямо від сьогодні пропоную замінити шкідливості на корисності”, — написала Шереметьєва.

Дієтологиня запропонувала вживати замість таких продуктів, як майонез і різні солодощі, натуральний йогурт, чорний шоколад, сухофрукти або горіхи. Це стане відмінним варіантом перекусу. Також ви можете приготувати бутерброди. Але як намазку найкраще використовувати не вершкове масло, а зернистий сир із невеликим відсотком жирності.

“Намажте тонкий шар такого сиру на цільнозерновий хліб — і здоровий перекус готовий. Можете додати до нього нарізану зелень за смаком або спеції”, — написала Шереметьєва.

Що стосується газованих напоїв, то їх експертка порадила замінити на зелений чай. Адже в них багато калорій і вони сприяють появі целюліту. А ось чай чудово втамовує спрагу.

Також, за словами Шереметьєвої, якщо ви користуєтеся ліфтом — не дивуйтеся, що не худнете. Тому почніть підніматися сходами — вони допоможуть спалити калорії та підкачати м’язи сідниць. Крім того, дієтологиня заявила: замість того, щоб їсти булочки або балувати себе пізньою вечерею, потрібно займатися спортом.

“Спорт підвищує рівень серотоніну і допомагає формувати красиве тіло. Від нього ви отримаєте більше користі і задоволення, ніж від пізньої вечері або ж швидких вуглеводів із булочки”, — зазначила Шереметьєва.

Джерело

Поділись


Новини партнерів