Легкий спосіб знизити рівень цукру в крові

До зелені зазвичай ставляться лише як до приправи, яка використовується для посилення смаку та аромату тих чи інших страв. І дарма!

Зелені листочки – повноцінний і дуже корисний літній продукт.

Як вважають медики, зелень – один з найкорисніших продуктів літа, а користі від неї для здоров’я людини може бути більше, ніж від багатьох інших сезонних овочів і фруктів.

Для нашому організму необхідні вітаміни і мінеральні речовини. Кращими їх джерелами є петрушка.

У традиційній для нашої країни петрушці більше вітаміну С, ніж в визнаному лідеру за змістом цієї речовини лимоні.

Крім того, зелень петрушки містить:

вітамін А,
вітамін Е,
вітаміни групи В,
залізо,
калій,
кальцій,
селен,
цинк. Як вважають медики, для здорової людини, у якої не має протипоказань до вживання зелені, страви з неї стануть помічникам в боротьбі з високим цукром в крові, набряком, гіпертонією. Також в старовину зелень петрушки використовували в якості природного афродізіака.
Джерело

Поділись


Новини партнерів