Селера: чарівний ефект щоденного вживання

Селера – відмінний протизапальний засіб, який знищує шкідливі бактерії, цвіль, грибки і віруси і виводить токсини з печінки і кишечника. Ці патогенні мікроорганізми часто викликають запалення, що ускладнюють роботу всіх систем організму. Разом з тим селера підтримує корисні бактерії, а також чудово олужнює травний канал за рахунок вмісту біоактивного натрію. Крім того, цей овоч багатий кофакторними мікроелементами, ще невідомими офіційній науці. Це різновиди натрію та інших мікроелементів (їх понад 60), що працюють в тандемі зі звичайним натрієм. Вони допомагають підтримувати оптимальний рівень pH в організмі і виводять токсичні кислоти, що, в свою чергу, сприяє очищенню і оновленню слизової оболонки кишечника.

Ентоні Вільям: Про користь селери

У селері також містяться ферменти і коферменти, завдяки яким рівень соляної кислоти в шлунку залишається високим і їжа перетравлюється без проблем і затримок. Так, що регулярне споживання селери – відмінний спосіб профілактики різних шлунково-кишкових порушень. Включіть сік селери в свій раціон, і ви можете не боятися проблем із зубами і сплутаності свідомості – ці недуги часто викликані проникненням аміачного газу через оболонку кишечника.

Деяким з вас може здатися, що селера – банальна, непримітна їжа, однак це далеко не так. Крім всіх вищезгаданих переваг цього скромного на вигляд овоча, він здатний поліпшити роботу нирок, наднирників, мозку та інших органів. Мінеральні солі, що містяться в ньому, підтримують роботу електричних імпульсів і функціонування нейронів мозку, що критично важливо, якщо ви страждаєте СДУГ, втратою пам’яті або когнітивною дисфункцією. Селера живить і зволожує ваше тіло на глибокому клітинному рівні, не даючи мігрені ніяких шансів, а також відновлює структуру ДНК. Вона кидає сміливий виклик безжалісному стресу, – словом, всі переваги цього воістину чарівного овоча важко перерахувати.

Захворювання

Обов’язково включіть в свій раціон селеру, якщо ви страждаєте чим-небудь з переліченого нижче.

Прищі, синдром дефіциту уваги з гіперактивністю (СДУГ), аутизм, екзема, псоріаз, бічний аміотрофічний склероз, синдром підвищеної кишкової проникності, безпліддя, хвороба Лайма, мігрень, синдром нав’язливих станів, запалення тазових органів, «низький рівень заряду» репродуктивної системи, діабет, гіпоглікемія, сепсис, інфекції сечовивідних шляхів, ниркові камені, хвороби нирок, рак підшлункової залози, панкреатит, ожиріння печінки, адреналінова втома, синдром хронічної втоми (СХВ), плечолопатковий періартрит, кислотний рефлюкс, фіброміалгія, вовчак, синдром Сегрена, хвороба Аддісона, купероз, ліпома, рак сечового міхура, інтерстиціальний цистит, хвороба Крона, коліт, синдром подразненої товстої кишки, стоматит, гіперглікемія, гіпертонія, депресія, гіпотиреоз, гіперфункція щитовидної залози, рак щитовидної залози,

Симптоми

Обов’язково включіть в свій раціон селеру, якщо для вас характерний будь-який з наступних симптомів.

Кишкові спазми, кісти, брак соляної кислоти в організмі, млява робота печінки, низький рівень кортизолу, високий рівень кортизолу, сплутаність свідомості, тривожність, харчові алергії, ацидоз, нечіткий зір, біль в суглобах, головні болі, метеоризм, внутрішньочеревний тиск, розтягнення черевної порожнини, хронічне зневоднення, очна сухість, запалені жовчний міхур, шлунок, тонка кишка і/або товста кишка, висип, задишка, набряки, нудота, білий наліт на язиці, розростання грибка Candida, тривожність, втрата пам’яті, високий кров’яний тиск, чутливість до харчових продуктів, набряки, запалення, м’язові спазми, судоми ніг, хронічна втома, брак мінеральних елементів, контакт з цвіллю, надлишок аміаку в організмі, порушення сну.

Всередині нас часто живе страх. Нервозність викликає тремтіння, яке ми фізично відчуваємо, а тривожність ховається в глибинах нервової системи, ніби зав’язуючи там вузли. Селера, надаючи позитивний вплив на всі системи організму, допоможе вам впоратися з мандражем, панікою, переляком або невпевненістю.

Ми нерідко кидаємося в крайнощі, коли справа доходить до сприйняття і оцінки щоденних життєвих завдань. Іноді ми надмірно ускладнюємо життя, а іноді, навпаки, схильні ставитися до серйозної проблеми як до чогось другорядного. Те ж саме є актуальним і для нашого ставлення до свого здоров’я. Періодично ми самі вигадуємо собі хвороби на порожньому місці і починаємо героїчно боротися з цими безтілесними фантомами, а іноді вперто ігноруємо серйозні проблеми, які загрожують реальними неприємностями.

Селера вчить нас досягати балансу між простим і складним. Щодня пити сік селери дуже просто, навіть занадто, тому люди ним нехтують, просто не вірячи, що це може якось вплинути на їх здоров’я. Мені здається, що для досягнення хоч якихось істотних позитивних ефектів в нього потрібно додавати сік інших овочів. Частково це так, але не варто випускати з уваги той факт, що мало що зрівняється за силою позитивного впливу на організм з чистим соком селери. Він зцілює, оновлює і якісно перетворює організм на всіх рівнях, адже в ньому міститься унікальний набір поживних речовин. Їх цілющий вплив настільки великий, що не вимагає ніяких додаткових добавок, і навіть навпаки – в нерозбавленому, чистому вигляді ця сила набагато могутніша. Так селера нагадує нам про те, що є ситуації, в яких найкращим рішенням буде найпростіше.

Поради

Чистий сік селери – це кнопка відновлення для нашого організму. Щоранку починайте з 450 г свіжого соку. Його бажано пити натщесерце – щоб підвищити вміст соляної кислоти в шлунку. А якщо ви хочете добитися справді чарівного ефекту, щодня випивайте в два рази більше соку.

Якщо вам потрібно очистити організм від токсичних важких металів, таких як ртуть, алюміній, кадмій, нікель, свинець, мідь і миш’як, додайте в сік селери півсклянки соку свіжої кінзи.

Щоб поступово зробити селеру повноправним завсідником вашої кухні, спробуйте для початку додавати 2-4 стебла в смузі з будь-яких інших овочів або фруктів.

Чарівний зелений сік

Кількість інгредієнтів розрахована на 1-2 порції

Цей солодкий зелений сік – легкий спосіб оздоровити і вітамінізувати свій раціон. Зробіть його ранковою звичкою для всієї родини, і ви з подивом побачите, що ваші діти тягнуться за добавкою.

  • 1 пучок селери з розділеними стеблами
  • 1 велике яблуко, нарізане шматочками
  • 1 лимон
  • 1/2 пучка зелені петрушки або кінзи

Пропустіть всі інгредієнти через високошвидкісну соковижималку. Налийте сік у високу склянку і відразу ж випийте – він зарядить вас енергією і бадьорістю на цілий день!

Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я, тому перед застосуванням вищеперелічених засобів – проконсультуйтеся з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів