Названо продукти, здатні очищати нирки

Експерти назвали продукти, здатні очищати нирки людини від токсинів і інших небезпечних речовин. Додавання їх в щоденний раціон дозволить не тільки поліпшити самопочуття людини, але і стане повноцінною профілактикою хвороб цього органу.

Перший продукт, здатний очищати нирки – капуста. Її експерти радять вживати вдень, оскільки в цей час доби організм здатний найбільш ефективно перетравлювати корисні речовини з цього овоча. В даному продукті міститься фітохімічні елементи і безліч вітамінів, які сприяють виведенню з організму різних токсинів і небезпечних речовин.

Наступний продукт, що призводить до очищення нирок – це цибуля. Він багатий на флавоноїди кверцетин. Ці речовини дозволяють виводити з органу шкідливі речовини, що накопичилися в ньому, а також інша корисна властивість. Цибуля допомагає поліпшити здоров’я всієї серцево-судинної системи. Вона запобігає накопиченню жиру в судинах і поліпшує їх еластичність.

Останнім продуктом, здатним очищати нирки, зазначеним експертами, є спаржа. Це низькокалорійний овоч, що містить в собі багато вітамінів A, K і C. У завершенні фахівці відзначили, що для нирок також корисно буде відмовитися від вживання солодкого, фаст-фуду та алкоголю. Харчуватися слід 3 рази на день, а вечеря повинен бути невеликою і легкою

Джерело

Поділись


Новини партнерів