Медики розповіли, що є найголовнішим ворогом для чоловічої потенції

Вчені встановили, що найбільше впливає на чоловічу потенцію. Виявляється, що це один дуже простий фактор.

Медики розповіли, що основним ворогом потенції є постійний стрес і нервозність на роботі і вдома. За словами лікарів, саме через стресові ситуації, у представників сильної статі трапляються невдачі в ліжку.

Як було доведено безліччю досліджень психологічний стан чоловіка на 70% відбивається на статевому житті. Справа в тому, що стрес є блокатором вироблення гормону задоволення – дофаміну. Якщо людина почне відчувати подібні стани постійно, то це може привезти навіть до імпотенції, яку лікувати можливо тільки під наглядом лікаря і прийомі медикаментів.

Експерти радять розібратися з тим, що саме викликає у чоловіка стресовий стан і нервозність. Необхідно навчитися справлятися з негативними емоціями, але не придушувати їх у собі.

Як відзначають фахівці, негативні емоції можуть виникати у людини на тлі недосипання. Тому налагодити свою потенцію чоловік може просто почавши спати не менше 8 годин. У свою чергу дотримання правильного харчування, збагатить організм вітамінами і корисними мінералами.

Якщо ситуація зовсім запущена і людина не може зрозуміти, від чого вона перебуває в постійному стресі рекомендується звернутися за допомогою до сексолога або просто психолога, який допоможе зрозуміти в чому причина і як вирішити проблему. Можливо, у вас виникла проблема з потенцією не тільки через стрес, але й через якесь незадоволення другою половинкою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів