Фахівці перерахували продукти, які допоможуть схуднути в області живота

Вашій увазі представлені продукти, які змусять вас забути про складки на животі раз і назавжди.

Фахівці в області краси та здоров’я з’ясували, які інгрідіети в вашому щоденному раціоні допоможуть здобути талію своєї мрії.

Експерти перерахували продукти, які допоможуть схуднути в області живота

Ні для кого не секрет, що область живота є досить проблемним місцем у питанні позбавлення від зайвої ваги. Однак медики придумали, як вирішити цю проблему за рахунок «правильних» продуктів, які важливі в процесі схуднення. Згідно висновків зарубіжних експертів надійними помічниками в цій справі стануть: помідори, оливкова олія, овес, цибуля, насіння гарбуза, ферментовані продукти, а також тунець і лосось.

До всього іншого корисні для організму гарбуз, цвітна капуста, квасоля і нут. Якщо ви додасте в свій раціон хоча б один з вищевказаних продуктів, то зможете досягти бажаного результату набагато швидше. Правда якщо в сукупності з ними, ви будете дотримуватися правил здорового харчування і підтримки фізичної активності.

Варто відзначити і той факт, що черевний жир має безпосередній зв’язок з ризиком розвитку цукрового діабету і захворювань серцево-судинної системи, стверджують медики. У разі наявності будь-яких протипоказань, потрібна консультація фахівця. При проблемах зі здоров’ям не слід займатися самолікуванням.

Поділись


Новини партнерів