Дієтологи назвали горіх, що допомагає схуднути

Полудень – найкращий час для горіхів з користю для організму і без шкоди для фігури

Більшість людей вважає мигдаль, багатий вітаміном E, кальцієм, марганцем і йодом, “звичайними” горішками, але насправді він відноситься до чагарників роду сливових і допомагає при схудненні.

Для того, щоб стати стрункішою, дієтологи рекомендують вживати не більше 20-30 штук мигдалю щодня, оскільки це досить калорійний продукт, і може піти “зворотний ефект”.

Цей продукт, насичений ефірними оліями і мікроелементами, зменшує потребу у вуглеводах, знижуючи апетит. Він також робить меншим рівень холестерину в крові і неймовірно корисний для травлення.

Дані властивості забезпечують організму запуск, власне, самого процесу позбавлення від зайвої ваги.

Крім того, мигдаль зміцнює серцево-судинну систему, покращує стан шкіри і волосся через наявність в ядерцях міді, магнію, мононенасичених жирних кислот і антиоксидантів. Також мигдаль загальмовує процес старіння організму людини.

Однак, щоб приступити до “мигдальної дієті”, слід спершу проконсультуватися у фахівця, оскільки є протипоказання. Слід пам’ятати, що мигдаль відноситься до помірно алергенних продуктів і потрібно проявляти обережність як при першому вживанні, так і по “дозуванні”.

Джерело

Поділись


Новини партнерів