Лікарі назвали продукти, які очищають кров

Здоровий людський організм передбачає систему самоочищення. Однак те, що ми їмо, наш спосіб життя – все це впливає на регенерацію тканин, систем і органів. Однією з найважливіших в нашому організмі вважається кровоносна система. Іноді їй потрібно допомагати, щоб судини не засмічувалися шкідливими речовинами.

Часник

Цей продукт більше відомий як противірусний засіб, але він корисний і для судин. Аліцин в його складі сприятливо впливає на білі тільця в крові. Так, вживання часнику зменшує ризик розвитку інфаркту та інсульту. Більш того, він допомагає виводити нікотин з крові, тому буде корисний курцям.

Яблука

Ці сезонні фрукти допомагають організму проводити інтоксикацію: звільняють його від токсинів і заповнюють енергію. Вони добре допомагають при грипі та інших вірусних захворюваннях. Пектин виводить солі, які утворюються при попаданні в організм важких металів, а корисні волокна руйнують жирові клітини. Схожою дією володіють і груші.

Капуста

У капусті міститься дуже багато вітаміну А і С, які корисні для імунітету і відновлення організму. Ізотіоціанати, які містяться в складі даного овоча допомагають виводити канцерогени з крові. Крім того, капуста позитивно впливає на травлення, що теж відбивається на очищенні крові.

Овес і горіхи

Ці продукти містять корисні волокна клітковини, які скорочують вміст жиру і різних хімікатів. Вони нормалізують рівень “поганого” холестерину і глюкози в крові.

Джерело

Поділись


Новини партнерів