Спалити жир на животі без тренувань реально: п’ять дієвих способів

Існують цілих п’ять різновидів активності, які допомагають ефективно спалювати зайвий жир на животі. І більшість не вимагає від нас особливих зусиль.

1. Прибирання будинку. Дослідження вчених показали, що за дві години повноцінного генерального прибирання приміщення людина спалює по 600 калорій. Дійсно, необхідність мити вікна або відтирати ванну вимагає від нас напруження різних м’язів тіла. Прибирання приміщення необхідне в регулярному режимі, так що доводиться попітніти.

2. Перегляд фільму жахів. Виявляється, для позбавлення від зайвої ваги часом навіть не потрібно вставати з дивана. Дослідники з Університету Вестмінстера з’ясували, що при перегляді фільмів жахів, які по-справжньому нас лякають, людина інтенсивно потіє і втрачає зайві калорії. В середньому, якісний фільм жахів може позбавити нас від 184 калорій, а якщо переглядати ужастики кілька разів на тиждень, то це число перевалить за 500 калорій.

3. Сауна. Звичайно, відвідування сауни викликає більше приємних відчуттів у багатьох, ніж відвідування спортзалу. До слова, сауна дозволяє спалити приблизно 50 калорій. Звичайно, з потом людина втрачає набагато більше ваги, але потім вона вживає воду, і майже все повертається.

4. Імбир. Недавнє дослідження показало, що коріння імбиру забезпечують нам тривале відчуття ситості. Чим активніше ми використовуємо цю приправу, тим менше вживаємо їжі в довгостроковій перспективі.

5. Сон без одягу. Чим менше ви одягнені під час сну, тим це корисніше для вашої талії. Голому тілу складніше зігрітися, і для цього процесу воно спалює більше калорій, ніж коли ви спите в піжамі, або в якомусь іншому одязі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів