Скажіть, де у вас накопичується зайвий жир, і ми скажемо, як це виправити

Ви коли-небудь замислювалися над тим, чому вам так складно скинути зайву вагу, навіть не дивлячись на те, що ви постійно обмежуєте себе в їжі і займаєтеся спортом? Можливо, ви робите це неправильно. Вам важливо зрозуміти в яких місцях вашого тіла ви схильні накопичувати додаткові кілограми.

Як скинути зайву вагу?

Існує 6 основних типів статури в залежності від того, де у вас є зайвий жир. Ці підказки допоможуть вам позбавитися від зайвої ваги в залежності від вашого типу.

Жир на животі

1. Зайва вага від переїдання. Переїдання є однією з основних причин зайвої ваги. Якщо ви накопичуєте зайву вагу переважно у верхній частині тіла, це означає, що ви їсте занадто багато цукру і в цілому переїдаєте.

Рішення:

Щоб схуднути, вам потрібно зменшити кількість споживаної їжі, повністю виключити цукор і займатися фізичною активністю щонайменше 30 хвилин в день.

2. Нервовий шлунок. Зайва вага, яка накопичується в нижній частині живота і боках, викликана стресом, тривогою і депресією. Люди з “нервовим шлунком” часто люблять їсти солодощі, наприклад, шоколад, коли схильні до стресу.

Рішення:

Найкраще, що ви можете зробити, це зменшити свій рівень стресу за допомогою фізичної активності. Також важливо уникати споживання великої кількості солодощів, щоб позбутися від зайвого жиру.

3. Глютенова повнота. Зайвий жир, що скупчується в основному в стегнах, властивий в основному жінкам з гормональним дисбалансом або в період менопаузи. Часто він є результатом циклів схуднення, які змінюються набором зайвої ваги.

Рішення:

Найважливіше для вас – це уникати куріння і алкоголю, менше сидіти і займатися силовими вправами.

4. Антерогенна метаболічна повнота. Люди у яких накопичується зайвий жир в області живота, який роздувається як куля, часто мають проблеми з диханням.

Рішення:

Щоб боротися з цим типом повноти, потрібно зменшити споживання аклоголю.

5. Повнота венозного кровообігу. Такий тип повноти вважається переважно спадковим. Часто вона виникає під час вагітності та у людей, які страждають від наряків ніг.

Рішення:

Щоб боротися з цим типом повноти, потрібно більше рухатися, піднімаючись по сходах або займаючись бігом.

6. Повнота бездіяльності.

Повнота бездіяльності зачіпає ті частини тіла, які раніше були активними, наприклад, під час тренувань або іншої фізичної активності. Тепер же активність людини знизилася, і вона більше часу проводить в сидячому положенні.

Рішення:

Найголовніше при цьому типі повноти не робити тривалі голодні перерви. Найкраще їсти менше, але частіше, і ваше тіло прискорить обмін речовин і почне спалювати зайвий жир.

Джерело

Поділись


Новини партнерів