Проста вправа яка зменшить обхват талії і зміцнить м’язи

Diet?

Дуже популярна вправа! Тому що не вимагає значних фізичних зусиль. Але вона має свої особливості.

«Вакуум для живота» вправа, яка була запозичене з практик йогів. В її основу входить правильне дихання. Ця вправа зміцнює м’язи живота, особливо внутрішню мускулатуру.

Мало того, правильно виконуючи цю вправу можна значно зменшити обхват талії. Ще це досить простий спосіб отримати плоский і підтягнутий живіт. «Вакуум для живота» не менше корисний ніж планка.

Як відомо, дуже важливо зміцнювати м’язовий каркас. Саме через його ослаблення найчастіше з’являється живіт. Мало того, порушується постава і робота внутрішніх органів. Тому важливо зміцнювати м’язи живота. Так можна уникнути багатьох проблем зі здоров’ям.

Звичайно, для більш ефективного результату необхідно виконувати і інші фізичні вправи. Наприклад статичні, як планка. Тоді результату можна досягти більш швидким чином.

Особливість статичних вправ якраз полягає в тому, що їх виконують без руху. Практично перебуваючи в спокої.

Важливо пам’ятати що вправу «вакуум для живота» необхідно виконувати на голодний шлунок, або після 2 години після їжі. Треба встати прямо, зробити глибокий вдих, а потім видихнути повільно повітря з легенів.

При цьому треба втягувати живіт. Потім напружте м’язи преса і постарайтеся якомога сильніше втягнути живіт, як би «під ребра». Так само важливо стежити за диханням.

Адже воно є запорукою відмінного результату.

Джерело

Поділись


Новини партнерів