Як схуднути без дієти і вправ

Ви хочете схуднути, але і у вас не вистачає мотивації займатися спортом і дотримуватися дієти? Дотримуючись цих п’яти порад, ви зможете скинути зайву вагу, практично не змінюючи свій раціон.Грейпфрут, кориця, пекучий перець допоможуть прискорити метаболізм, тим самим сприяючи схудненню.

Як схуднути без дієти: способи і рецепти

1. Заваріть собі 300 мл міцної справжньої кави (розчинна не підходить), додайте в неї побільше кориці, ваніліну і червоного перцю. Одна така суміш в день допоможе вам серйозно прискорити метаболізм. Це реально працює, але не пийте дуже багато, пам’ятайте про своє здоров’я!

2. З’їдайте по половинці грейпфрута перед кожним прийомом їжі, що б це не було. Навіть, якщо збираєтеся з’їсти маленьку цукерку! Грейпфрут – один з найефективніших спалювачів жиру.

3. Налийте в чашку (200 мл.) гарячої води, насипте туди кориці. Залиште на півгодини охолонути. У вже холодну (це важливо!) рідину додайте мед. Півчашки випийте відразу перед сном, а половину, що залишилася – натщесерце з ранку.

4. Випивайте по 2 склянки чистої води за 10-15 хвилин до їжі. Це сильно прискорює метаболізм, допомагає їжі правильно перетравлюватися, не відкладаючи в жир.

5. Жуйте кожен шматочок не менше 50-ти разів. “Їжу треба пити, напої треба їсти” – ось девіз стародавніх буддійських ченців, які відрізнялися своєю худорлявістю в давнину, коли цей звичай дотримувався.

Всього лише дотримуючись 1-2 з цих правил ви зможете скинути 0,5-3 кг за тиждень, не дотримуючись ніяких обмежень у харчуванні! Ну, а якщо ви зможете дотримуватися всіх 5-ти пунктів, то ви неминуче втратить не менше 3 кг всього за 7 днів! Диво, чи не так? А головне, без будь-яких зусиль.

Джерело

Поділись


Новини партнерів