Худнути просто: 5 кроків назустріч стрункості

Виключивши з раціону або знизивши споживання кави, цукру, мучного і «важких» продуктів, більше рухаючись, розслабляючись у ванній і отримуючи вітаміни зі свіжої зелені ви відразу відчуєте себе краще і легше.

1. Більше води

Контрастний душ вранці допоможе включити лімфатичну систему, яка відповідає за очищення клітин і тканин організму, ванна з сіллю виведе токсини, а випитий стакан води може допомогти впоратися з бажанням «ще що-небудь перекусити» – організм майже не відрізняє спрагу від почуття голоду. Пустіть більше води в своє життя!

2. Купіть соковижималку

Замініть склянкою зеленого фрешу один з основних прийомів їжі – такий «перекус» легко засвоюється, допомагає виведенню токсинів і містить мало (або не містить зовсім) цукру. Спочатку може бути незвично, але коли пізніше ви помітите поліпшення стану шкіри, зменшення об’єму талії, прилив енергії, полюбите їх і зможете на свій смак вибирати інгредієнти. Подібні соки – кращий спосіб отримувати порцію вітамінів, мінералів і ензимів.

3. Відмовтесь від деяких продуктів

Але не від всіх відразу. Без продуктів, які змушують сильно працювати ваш шлунок, що засмічують кишечник і навантажувальних печінку, ви точно станете легше, свіжіше і бадьоріше.

У стоп-аркуші для стрункості:

білий цукор,
пшениця,
жито,
рафінована олія,
смажені горіхи (так-так, їмо тільки сирі),
соєві продукти,
червоне м’ясо,
консерви,
газовані напої,
алкоголь.

4. Знайдіть заміни

Овочевий салат – замість картопляного пюре на гарнір, запечена риба – замість смаженого м’яса, гіркий чорний шоколад замість білого або молочного, легкий сирний пиріг замість чизкейка з крихтою печива, горіхи з медом замість цукерок – навіть солодощі можуть бути не під забороною, якщо підходити до вибору з розумом.

5. Більше руху

Прогулянка з собакою, друзями або плеєром ніколи не буває зайвою. Навіть якщо у вас є 15 вільних хвилин, краще їх провести, прогулюючись по скверу, ніж сидячи в Facebook. А до улюбленої кав’ярні або ресторану завжди можна пройтися кілька кварталів пішки – від метро або парковки. Пам’ятайте, що будь-яка фізична активність повинна бути в радість. Не варто змушувати себе бігати, якщо кожне коло на стадіоні для вас – катування, краще проведіть трохи часу в фітнес залі або поплавайте в басейні. І почати більше рухатися можна завжди, а не «з наступного понеділка».

Джерело

Поділись


Новини партнерів