Лікарі виявили повсякденний продукт, який вбиває українців

Майже всі знають, з чого виготовляють пеніцилін. Майже всі, поміркувавши, скажуть, що з цвілі. Втім, сама цвіль становить серйозну небезпеку для здоров’я людей. І, на жаль, ми зобов’язані вживати продукти з цвіллю, навіть не здогадуючись про це. Про це повідомляє блогер Дмитро Майданюк.

Дмитро Майданюк повідомляє, що, як він виявив, останнім часом за наше самопочуття почали «хвилюватися» виробники хліба, який ми вживаємо щодня, непорочного продукту, відомого продукту, який поки ще можуть собі дозволити як прості люди пенсійного віку, так і багаті бізнесмени.

Майже всі з нас швидше за все відзначали, що куплений ввечері свіжий, ще гарячий хліб до наступного вечора покривається пліснявою. Ще цікавим стає той факт, що нерідко зверху свіжоспечений хліб ще й присипають борошном.

За словами блогера, для чистоти аналізу він купував хліб в різних магазинах і кіосках. Власне, що їх об’єднувало: в усіх торгових точках продавався ще теплий хліб упакований в згорток. Реакція пояснюється сама собою: свіжий хліб + сире борошно + волога, яка випаровується з хліба, + згорток. Все це створює ідеальні умови для утворення цвілі.

У тому числі якщо ми не бачимо цвіль на продукті, вона вже може там бути, а цей хліб ми продовжуємо вживати і давати своїм дітям. Коли ми ковтаємо цвіль, вона залишається без повітря, а означає без здатності розмножуватися. Втім, частки (міотоксину) даної гидоти можуть залишатися на стінах шлунка.

Невелика кількість міотоксину може вбити печінку, в разі якщо накопичується велика кількість цієї речовини, вона має можливість спровокувати цироз. Перші симптоми – це ознаки простої кишкової інфекції (діарея, нудота і т.д). Потім міотоксин викликає мутацію клітин, що призводить до запальних процесів і онкології.

В даний момент в магазинах можна знайти буквально все, що тільки може захотітися сучасному жителю міста. Втім, іноді знахідки шокують і відбивають бажання відвідувати мережу гіпермаркетів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів