Фахівці назвали продукти від болю в м’язах та спині

Натуральні анальгетики не мають побічних ефектів і ви можете вживати їх щодня!

Позбутися від ниючого болю в м’язах
Вони можуть мучити людиниу кілька місяців. Особливо, якщо не лікувати, каже доктор Марк Стенглер (Stengler) натуропат. Його порада: три рази в тиждень, приймайте ванну з додаванням морської солі і 10 крапель м’ятної олії. Тепла вода розслабляє м’язи, в той час як олія м’яти заспокоюють нерви. В результаті це полегшить біль, а також зменшить жорсткість м’язів.

Позбутися від болю в спині
У вас болить спина? Виноград може швидко це усунути. Недавні дослідження в Університеті штату Огайо показують, що щоденне вживання чашки, повної винограду, може розслабити кровоносні судини.

В результаті значно поліпшується приплив крові до ушкоджених тканин спини (і часто протягом трьох годин після вживання першої чашки). А також тому що хребці і амортизуючі диски повністю залежать від кровоносних судин. Так як вони доставляють їм поживні речовини і цілющий кисень. В результаті поліпшення кровотоку сприяє загоєнню тканин, каже Стенглер.

Позбутися від синуситу
Цей стан не тільки викликає утруднене дихання і лицьову біль, але і підсилює головний біль. На думку німецьких дослідників, хрін природним чином прискорює приплив крові до носових порожнин. В результаті допомагаючи швидше відкривати і очищати пазухи і лікувати інфекцію ефективніше, ніж спреї протизастійної дії. Рекомендована доза відповідно до дослідження: 1 чайна ложка свіжого кореня хрону 2 рази в день з салатом, супом або кашею, поки симптоми не зникнуть.

Боротьба з інфекціями сечового міхура
Вживання в їжу чашки чорниці в день, може знизити ризик інфекції сечовивідних шляхів (ІМП) на 60 відсотків, вважають дослідники з Університету Рутгерса в Нью-Джерсі. Це пов’язано з тим, що в чорниці є таніни. Саме вони усувають бактерії в сечовому міхурі, пояснює доктор Емі Хауелл вчений з університету Рутгерса.

Лікування ран у роті
При хворобливих виразках у роті і герпесі наносьте мед чотири рази на день, поки ці шкірні проблеми не зникнуть. В результаті це вилікує їх на 45% швидше, ніж при використанні мазі, кажуть дослідники з Медичного центру в Дубаї, Об’єднані Арабські Емірати. Автори дослідження стверджують, що природні ферменти натурального меду знищують віруси. А також прискорюють загоєння пошкоджених тканин.

Боротьба з болем у грудях
Відповідно до недавнього дослідження, додавання 3 столових ложок меленого лляного насіння в ваш щоденний раціон може полегшити біль в грудях у жінок. Вчені віддають належне фітоестрогенам льону. В результаті вони запобігають викиди естрогену, що викликають біль у грудях. Посипте меленим лляним насінням вівсянку, йогурт, яблучне пюре або додайте його в смузі або соуси.

Джерело

Поділись


Новини партнерів