8 головних помилок під час дієти

Сидіти на дієті дуже складно, ось 8 помилок, яких слід уникати, щоб не зруйнувати всі вжиті перед цим зусилля.

Пропускати обід або вечерю

Відмова від вживання їжі, не приведе до швидкого схуднення. Треба їсти кожні 4-5 годин, в іншому випадку швидкість основного обміну сповільнюється, як і втрата ваги.

Використовувати замінники цукру

Цей продукт викликає втрату кальцію з подальшим збільшенням голоду. Замінити цукор можна на мед, стевію і інші натуральні продукти.

Ставити перед собою недосяжні цілі

Ключове слово в дієті – терпіння. Тілу потрібен час, щоб звикнути до нового харчування. Чим поступовішою буде втрата ваги, тим довше це буде зберігатися.

Вживати «легкі» продукти

Так звані продукти «лайт» часто містять мало цукру або жиру, але можуть містити багато інших некорисних інгредієнтів. Щоб уникнути неправильного вибору, завжди потрібно читати етикетку.

Не займатися спортом

Дієта сама по собі не допоможе схуднути. Треба збільшити фізичну активність. При правильних заняттях спалювання жиру відбуватиметься веселіше і швидше.

Їсти за сніданком малими порціями

Сніданок – найважливіша їжа дня, тому що вона дає енергію на весь день. Є багато годин, щоб позбутися від калорій, отриманих вранці, тому можна навіть дозволити собі шматочок торта.

Відмовитися від макаронів
Дієта не означає депривації: організму потрібна вся їжа. Якщо, наприклад, уникати макаронів, організм попросить замінити їх на цукру, викликаючи неймовірне бажання солодкого, яким дуже важко керувати.

Після дієти повернутися до колишнього режиму

Не можна повертатися до звичок харчування, які були у вас до дієти. Якщо вони додавали ваги, логічно, що вони були неправильними.

Всього потроху, в правильних кількостях: це золоте правило для підтримки ідеальної форми.

Джерело

Поділись


Новини партнерів