Якщо у вас артрит, то вам варто обмежити вживання цих продуктів!

А ви знали, що вживання певних фруктів і овочів може посилити больові відчуття в суглобах?

Сьогодні ми поговоримо з вами не про те, як полегшити біль, а як помилково її не підсилити! Тобто від яких продуктів варто відмовитися, щоб полегшити біль, а також поліпшити своє самопочуття.

Паслін – це особлива група рослин, що належать до сімейства пасльонових, яка налічує понад 1200 видів.

У пасльонових міститься певна хімічна речовина, відома як соланін, яка викликає запалення.

Дослідники вважають, що це хімічна речовина дратує шлунково-кишковий тракт, а коли він всмоктується в кровотік, він може викликати руйнування кисневмісних еритроцитів.

Таким чином пасльонові можуть призвести до вибухів артриту.

Ми розповімо вам, вживання яких продуктів варто обмежити, щоб не спровокувати хворобливий напад артриту. До речі, доведено, що кожна третя людина яка страждає артритом погано реагує на паслін.

Тому дослідники вважають, що артрит іноді помилково діагностується у людей, у яких є реакція на вживання пасльонових.

Також алкалоїди в цих продуктах впливають на метаболізм кальцію.

З цієї причини фахівці рекомендували всім особам, що страждають остеоартритом, ревматоїдним артритом або іншими проблемами з суглобами, такими як подагра, відмовитися від пасльонових.

Щоб не провокувати напади болісного артриту, вам варто обмежити вживання таких продуктів:

  • Помідори, а також картопля.
  • Баклажани, а також щавель.
  • Артишоки, а також окра.
  • Перець (всі сорти, такі як солодкий перець, зелений і червоний перець, перець чилі, кайенский перець, паприка і т. Д.)
  • Ягоди годжі.
  • Чорниця, а також смородина.
  • Агрус.
  • Тютюн.
  • Соєвий соус.

Джерело

Поділись


Новини партнерів