Є тільки 2 способи понизити тиск за 5 хвилин без ліків!

Високий тиск – це досить поширене захворювання, особливо серед жінок. Ми розповімо вам про методи боротьби з високим кров’яним тиском.

Чи знаєте ви, що робити для регулювання тиску?

Вашим м’язам терміново потрібен відпочинок. Але як це можна зробити?

Секрет знайдений в стародавній китайській альтернативній медицині. Вона вчить, що артеріальний тиск можна відрегулювати за пару хвилин, не вдаючись до допомоги таблеток.

Правильний кровотік в м’язах і тканинах – ось, що важливо!

Коли відбувається уповільнення потоку крові в будь-якій частині тіла, це викликає погіршення стану людини. А при хорошому кровообігу недуги поступово вщухають. Важливе значення має масаж окремих місць на тілі.

На голові є 2 місця, які можуть допомогти знизити тиск.

1 місце:

Це не крапка, а скоріше область, яка знаходиться поруч з мочкою вуха на рівні середини ключиці. Тут немає необхідності сильно тиснути на будь-яку точку.

Досить просто м’яко масажувати ділянку, ледь торкаючись кінчиками пальців. Повторіть процедуру по 10 разів з кожного боку обличчя.

2 місце:

Ця область знаходиться вище ключиці на рівні вушної частки, приблизно на півсантиметра від рівня вуха в напрямку носа. Її потрібно масажувати кінчиками пальців приблизно одну хвилину з кожного боку обличчя.

Легко натисніть, але не до появи больових відчуттів. Ця процедура може виконуватися круговими рухами, за годинниковою стрілкою або проти – не має значення.

Джерело

Поділись


Новини партнерів