Як за три дні схуднути на 5 кг

Найпростіший та найефективніший спосіб швидко схуднути – за три дні – це сухе голодування, стверджують прихильники даного методу.

Це дуже проста процедура. Всі три дні потрібно нічого не їсти і не пити. За словами дієтологів, в перші дні голодування організм активно розщеплює власні жири на воду і поживні речовини. Відсутність спраги відзначають більшість голодуючих. Однак такий метод швидкого схуднення підійде не кожній людині і при першому використанні може викликати слабкість, головний біль. З іншого боку при достатньому досвіді голодування швидко худнути таким чином просто і легко. За три дні можна легко скинути 4-5 кг зайвої ваги, говорять прихильники методу.

Також дуже ефективне для швидкого схуднення водне голодування. Всі три дні потрібно нічого не їсти і пити воду в будь-якій кількості. Дуже корисно під час такого схуднення робити щоденні клізми.

При такому способі можна скинути 4-5 кг ваги. Виходити з водного або сухого голодування потрібно акуратно, поступово збільшуючи кількість їжі. Найкраще це починати з овочевих салатів або овочевих супів.

Якщо під час голодування турбує сильна слабкість і головний біль, можна випити склянку теплої води, в якій необхідно розчинити ложку меду, з додаванням кількох крапель лимонного соку.

Якщо ж голодування неприйнятне з медичних причин, швидко схуднути за три дні можна і на дієтах. Природно, що такі дієти повинні містити мінімальну кількість калорій.

Для цих цілей добре підійде суміш морквяного соку з яблучним. Калорійність 200 грамів такої суміші всього 100 калорій, а щоденна калорійність дієти всього 600 калорій.

Меню дієти “5 кг за 3 дні” (екстремальне схуднення)

Шість разів на день вживати склянку суміші свіжих соків моркви і яблука (50 на 50). Окремо впродовж дня нічого не їсти. Водний режим при такій дієті не обмежується. Бажано вживати не менше 1,5 літри чистої води на добу.

Під час дієти бажано не перевтомлюватися. Добре допоможе схудненню масаж і плавання.

Дана дієта може добре очистити організм і викликати рідкі випорожнення, тому не рекомендується при хронічних захворюваннях кишечника.

Після такої дієти ви будете виглядати чудово і можете легко схуднути на 3-5 кг в залежності від початкової ваги.

Худнемо за 3 дні на 5 кг на кефірі

Дуже проста в застосуванні, але ефективна дієт для швидкого схуднення на кефірі. Дозволяє не тільки схуднути, але й очистити організм від шлаків та токсинів. Ще одна важлива перевага такої дієти – простота. Не потрібно дбати про покупку екзотичних продуктів, немає необхідності складати меню. Все, що потрібно, це 1-1,5 літра знежиреного кефіру на день.

Весь обсяг кефіру ділиться на 5-6 прийомів, який вживається без цукру. При непереборному почутті голоду можна додати в дієту невелику кількість несолодких фруктів, наприклад, яблук.

Такого меню необхідно дотримуватися всі три дні. Впродовж дієти необхідно пити багато води – не менше 1,5 літри на день.

Калорійність такої дієти при вживанні 1,5 літрів 1% кефіру складе всього 600 ккал, що дозволить за ці три дні без проблем схуднути на 5 кг.

Крім цієї дієти швидко схуднути за три дні можна на молочній дієті із зеленим чаєм, шоколадної дієті. Та й самі ви можете легко скласти собі дієту на три дні з використанням будь-якого одного низькокалорійного продукту. Головне правило такої дієти – щоденна калорійність їжі повинна бути не більше 500-600 ккал.

Після дієт фахівці не рекомендують налягати на продукти. Поступове збільшення обсягу і калорійності їжі – запорука того, що втрачені кілограми не повернуться.

Примітка. Перед використанням будь-якого методу схуднення необхідно проконсультуватися з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів