6 продуктів, які можна їсти на вечерю без шкоди для фігури

На перший погляд все просто. Повністю виключаються висококалорійні продукти з високим вмістом жиру, і солодке. Це зрозуміло. Але що ж тоді їсти ввечері, щоб взагалі не хвилюватися про зайві кілограми. Адже лягати спати на порожній шлунок не бажано. Скажіть самій собі: «я зможу». Потім почніть щодня вживати корисні продукти, рекомендовані дієтологами. Згодом ви до цього звикнете, і подружитеся з ними.

Кефір. Напій позитивно впливає на організм. У ньому міститься багато кальцію, який зміцнює кістки. Він активізує імунітет, зменшує ризик утворення пухлин в кишечнику. Попереджає коліти та запори, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.

Куряча грудка. У цьому продукті міститься мінімум жиру. Це ідеальний продукт для дієти. Особливо для тих, хто взагалі не може відмовитися від м’яса. Вона низькокалорійна, в ній міститься легкозасвоюваний білок. Щоденне вживання, попереджає серцево-судинні захворювання.

Відварені овочі. Вживаючи їх, можна не хвилюватися з приводу зайвої ваги. Повна відсутність жирів. Одна тільки вигода. Виняток – картопля. На ніч її їсти не рекомендується.

Овочева ікра. Чудова страва, особливо якщо ви не встигли вчасно повечеряти. Але тільки без хліба. Підійде будь-яка, баклажанна або кабачкова ікра. Вона покращує метаболізм, в ній міститься багато корисних речовин. Вона малокалорійна.

Запечене яблуко. Ідеальний перекус перед сном. Яблуко прекрасно вгамує голод, нічим не нашкодивши вашій фігурі. Склад яблук унікальний. У них багато заліза, що дуже корисно. З’їжте запечене яблучко на ніч.

Мигдаль. Серед всіх видів горіхів, мигдаль є найшкориснішим для фігури. Поліпшується мозкова діяльність і обмін речовин, знижується рівень цукру. Допомагає при атеросклерозі та ожирінні.

Продукти, які ми знаємо. Вони корисні і безпечні. Від них не буде ніякої шкоди. Тому, якщо пізно ввечері захотілося перекусити, їжте. Але ті, які принесуть тільки користь, і ніякої шкоди для фігури.

Джерело

Поділись


Новини партнерів