Від болю в суглобах допоможуть позбутися природні протизапальні засоби

Природні протизапальні засоби є необхідністю в раціоні будь-якої людини, особливо що має проблеми з суглобами!

Крім того, ці продукти забезпечують інші переваги для організму, тому дуже корисно включати їх в раціон.

Розмарин має потужні протизапальні властивості. Ця рослина, володіє дуже корисними властивостями для організму людини, що робить її одним з найбільш ефективних природних протизапальних засобів.

Може використовуватися як знеболювальне при болях в суглобах. Для цього ви повинні приготувати його як настій з 2 склянками води і 20 грамами розмарину, які ви будете кидати при кип’ятінні.

А також дослідження показали, що розмарин може знизити рівень кортизолу і допомогти зменшити занепокоєння, згідно з медичним центру Університету Меріленда.

Імбир
Рекомендується зробити настій із суміші 2 склянок води, 2 столових ложок меду і 1/2 чайної ложки тертого імбиру. В результаті у вас буде один з найефективніших натуральних протизапальних засобів.

Імбир використовувався в лікувальних цілях в культурах Індії та Китаю більше 5000 років. Він найбільш відомий для лікування захворювань шлунка, включаючи розлад шлунка, гази і діарею.

Куркума
Її слід змішувати в пропорції 2 грами куркуми на кожні 3 склянки води. Додати пару ложок меду, щоб надати їй більш приємний смак. А також варто додати дрібку червоного або чорного перцю (для підвищення біодоступності куркуми)

Насіння льону
Насінням льону мають високий вміст омега – 3. В результаті благотворно впливають на всі органи і системи організму. Досить вживати 1-2 столових ложки насіння кожен день.

Лавр благородний
Також є ефективним засобом проти болю в суглобах. Треба кип’ятити літр води, а потім додати 10 грам лаврового листа. Застосувати у вигляді компресу до області, яка болить.

Кориця зменшує запалення
Кориця часто використовується для лікування бронхіту і шлунково-кишкових захворювань, а також є однією з найбільш рекомендованих спецій через її протизапальні властивості.

Однак не рекомендується прийняти понад шість грамів в день протягом більше шести тижнів, так як деякі люди можуть мати алергія на корицю. Кориця Касія (також відома як китайська кориця) також повинна використовуватися з обережністю, так як вона містить сполуки, подібні до тих, які містяться в антикоагулянтах.

Часник потужний природний протизапальний засіб
Часник допомагає зменшити біль у м’язах дуже ефективним способом. В результаті він зменшує кількість рідини, що скупчуються в суглобах і знімає больові відчуття. Таким чином, він дуже сильно зменшує запалення. Досить вживати 1-2 зубчики сирого часнику в день.

Натуральна медицина може бути відмінним союзником для лікування багатьох проблем. В результаті ви отримаєте протизапальний ефект, який допоможе вам полегшити різні болі і дискомфорт в вашому тілі.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я, перед застосуванням порадьтеся з лікарем.

Поділись


Новини партнерів