Кращі засоби від грибка нігтів

У даній статті ми розповімо Вам про те, як бюджетно вилікувати нігті пошкоджені грибком, а також перерахуємо основні рецепти.

Увага! Перед тим, як використовувати будь-який із запропонованих нижче способів лікування порадьтеся з фахівцем і пройдіть необхідне обстеження.

Варто відзначити, що грибки добре розвиваються у вологому і теплому середовищі, саме тому за своїм тілом необхідно щодня доглядати і приймати душ. Він вражає не тільки нігтьове ложе хворого, але і шкіру навколо, а також нерідко і стопи. Люди можуть заразитися грибковими захворюваннями, якщо будуть користуватися чужими засобами особистої гігієни або взуттям.

Часник.

Його необхідно натерти на тертці і намазати на пошкоджену область, потім замотати бинтом, закутати зверху пакетом і одягти шкарпетку.

Оцет столовий 9% і яйце.

На ватний тампончик необхідно нанести невелику кількість оцту і білка з жовтком і примотати до нігтя на добу. Змити теплою водою!

Перекис водню.

Цей засіб завжди під рукою, і навіть в подібних випадках він здатний допомогти відновити нігтьові пластини будь-якої складності. Роблячи примочки з допомогою цього засобу три рази в день протягом двох тижнів, грибок почне активно відступати!
Якщо від перекису почалося подразнення або почервоніння шкіри необхідно негайно припинити користуватися цим методом і спробувати будь-який інший з представлених в даній статті.

Йод і мазь Вишневського також можна використовувати в боротьбі з цією недугою.
Також добре допомагають: суміші на основі олії чайного дерева, настоянка прополісу, кора дуба.

У процесі використання будь-якого з перерахованих вище способів необхідно щодня підпилювати пошкоджену грибком область нігтя за допомогою пилочки (змивати залишки теплою водою або содовим розчином) і робити масаж круговими рухами. Таким чином активізуються обмінні процеси, налагоджується кровообіг.

Необхідно враховувати, що лікування грибка народними засобами – дуже тривалий процес і остаточно він зникне тільки тоді, коли на цьому місці відросте здоровий ніготь (на це може піти до 6 місяців).

Бажаємо вам і вашим ногам здоров’я!

Джерело

Поділись


Новини партнерів