Ідеальний сніданок для регулювання цукру і холестерину в крові!

У вас є проблеми з вирішенням, що їсти на сніданок? Тоді цей рецепт для вас!

Що вам, безумовно, потрібно, так це те, що запускає організм, дає користь для здоров’я і підтримує його енергією протягом дня. Якщо ви включите цю страву в свій сніданок на кілька тижнів, то ви нормалізуете рівень цукру і холестерину в крові.

Це дуже корисний сніданок, який допоможе вам регулювати цукор і холестерин. А також забезпечить вас відмінними поживними речовинами, які допоможуть вам зарядитися енергією. Це ідеальний сніданок для дієти.

Його інгредієнти дуже корисні для здоров’я і активізують метаболізм і імунітет. В результаті забезпечують властивості втрати ваги, допомагаючи спалювати жир на животі і усувати надлишок його в організмі.

Він сповнений розчинних волокон, з’єднання, яке може збалансувати рівень цукру в крові. А також знизити рівень шкідливого холестерину і зміцнити серце.

А також містить омега-3 і омега-6 у великих дозах і містять більше кальцію, ніж молоко та інші молочні продукти. Особливо рекомендуються для людей, які страждають від артриту.

Інгредієнти на 4 порції:

1 чашка подрібненого вівса
2 склянки води
пару щіпок ванілі
1/2 чайної ложки меленої кориці
2 столові ложки меду
щіпка морської солі
4 столові ложки насіння Чіа

Приготування:

У каструлю додайте воду, корицю і ваніль. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і додайте вівсянку. Кип’ятити 5 хвилин і зніміть з вогню. Накрийте і залиште на 5 хвилин, щоб настоялась.

Якщо ви хочете більш рідкої консистенції вашого сніданку, ви можете додати більше води або рослинного молока.

Нарешті, додайте мед і сіль. Добре перемішайте і додайте насіння Чіа. Ви також можете додати подрібнені горіхи, насіння і кокосове масло.

Доповнюйте свій звичайний сніданок цієї смачною і здоровою їжею регулярно!

Поділись


Новини партнерів