Гормональна дієта допоможе позбутися від жиру в потрібних місцях

Останні дослідження фахівців показали, що гормональна дієта може бути ефективнішою за інші, тому що допоможе позбутися від надлишкового накопичення жиру саме в потрібних місцях. Для цього не треба приймати гормони, варто підібрати правильний набір продуктів.

Скупчення зайвого жиру часто пов’язано не з переїданням. Буває, що людина їсть мало, а вага зростає з кожним днем. Останні дослідження фахівців змогли довести, що проблеми скупчення зайвого жиру можуть бути пов’язані з порушенням гормонального фону. В такому випадку необхідно дізнатися, про які гормони йдеться, і заповнити ними організм шляхом спеціального набору продуктів.

Тестостерон – плечі і груди
При нестачі тестостерону починається відкладення жиру на грудях і плечах. Необхідними продуктами в такому випадку для схуднення є: яблука, апельсини, ягоди, цибуля, зелений чай, а також продукти, в яких знаходяться магній і цинк.

Інсулін – боки і лопатки
Збільшені боки і лопатки розкажуть про надлишок інсуліну в організмі. Знизити його рівень допоможуть: жирна риба, овочі, кориця.

Щитовидна залоза – талія
Талія жінки із зайвою вагою кричить про проблеми з щитовидною залозою. В такому випадку краще звернути увагу на морські водорості і рибу, м’ясо птиці, спаржу і цибулю. З добавок: мигдаль, насіння кунжуту і гарбузове насіння.

Кортизол – живіт
Кортизол вважається гормоном стресу, тому великий живіт є показником порушення нервової системи. Значить, допоможуть продукти з великою кількістю магнію, вітамінів С і В5.

Естроген – сідниці і стегна
Надлишок естрогену обов’язково позначиться на стегнах і сідницях. У такому випадку варто звернути увагу на овочі, особливо на цвітну капусту і броколі. Також необхідні вітаміни групи В (В6 і В12) і фолієва кислота.

Гормон росту – гомілки і коліна
Проблеми з колінами і гомілками означають, що у вас знижений рівень гормону росту. Значить, в раціон обов’язково треба додати знежирені білкові продукти, такі як, йогурт (без добавок), сир і ін.

Поділись


Новини партнерів