Ви забудете про біль в суглобах, якщо спробуєте ці домашні засоби!

Суглоби, як правило, з віком стають жорсткими. Коли ми прокидаємося вранці, то зазвичай відчуваємо біль і жорсткість в суглобах.

Ці домашні засоби допоможуть суглобам стати краще і більш еластичними. В результаті ви позбудетеся від болю і зупините розвиток захворювань суглобів.

Особливо важливо контролювати вагу, щоб запобігти біль у суглобах. Надмірна вага має тенденцію посилювати симптоми, тому необхідно зменшити вживання цукру і щодня ходити пішки. Гуляйте на свіжому повітрі і приймайте ранкові сонячні ванни.

Грязьова маска

Це одне з найпопулярніших домашніх засобів від болю в суглобах. Просто купіть в аптеці глину. Приготуйте густу пасту з глини, води і невеликої кількості рослинної олії, краще оливкової або кокосової.

Нанесіть пасту товстим шаром на болючі суглоби. Накрийте харчовою плівкою і рушником. Залишіть діяти протягом приблизно двох або трьох годин.

Ви відчуєте значне полегшення. Рекомендується купити відразу кілька кольорів глини і застосовувати по черзі.

Компрес з сироваткою

Це ще один домашній засіб від болю в суглобах.

Зробіть суміш з сироватки, глини і невеликої кількості сульфату магнію. Зробіть ту ж процедуру, що і з попередньою маскою. Тримайте поки маска не висохне і не потріскається. Потім змийте теплою водою і злегка помасажуйте суглоби.

Сольові маски:

Змішайте морську сіль з рослинною олією. Нанесіть на хворий суглоб, укутайте плівкою і рушником. Залиште діяти на 30-50 хвилин. Потім прийміть ванну з теплою водою.

А також додайте у ванну стакан густого відвару ромашки, щоб закінчити процес і отримати максимально швидкі результати.

А також відвідайте термальні води – це одне з найефективніших рішень.

Матеріали носять ознайомчий характер. Пам’ятайте, самолікування небезпечне для життя, за консультацією з приводу застосування будь-яких лікарських препаратів і методів лікування звертайтеся до лікаря. 

Поділись


Новини партнерів