Біль в коліні: 3 простих домашніх засоби для швидкого усунення

Домашні засоби для лікування болю в коліні можна використовувати при проблемах, пов’язаних зі старінням, поганою поставою, ударом або незначною травмою. А також навіть коли біль в коліні викликана погодою. Однак не завжди можливо запобігти травмі коліна, і будь-які серйозні травми коліна повинні лікуватися лікарем.

Надмірна вага впливає на всі суглоби тіла, особливо на коліна. Так як з кожним кроком ви робите на коліна тиск, який більший в півтора рази, ніж ваша вага. Додаткові 20, 30, 40 або більше кг зайвої ваги можуть викликати серйозні проблеми з колінами і заподіяти нестерпний біль.

Щоб уникнути болю в коліні, рекомендується носити взуття з низьким каблуком. Високі підбори штовхають тіло вперед і створюють навантаження на коліна. А також вибирайте взуття, яке має жорстку підошву, оскільки це допомагає зафіксувати п’яту. В результаті це знімає деяке навантаження з коліна і зменшує біль.

Використовуйте сульфат магнію. Він дійсно є прекрасним засобом для зняття болю в коліні, який використовується протягом багатьох років.

Вам знадобиться

  • 50 грам сульфату магнію
  • 1 літр теплої водою

Змішайте інгредієнти і використовуйте як компрес. А також сульфат магнію можна додавати в олії і застосовувати для розтирання і масажу хворобливих суглобів.

Куркума і імбир – натуральні протизапальні засоби, які допоможуть вам зняти біль в коліні, особливо ефективні при артриті.

Вам знадобиться:

  • 2 склянки води
  • 1/2 чайної ложки меленого імбиру
  • 1/2 чайної ложки меленої куркуми + щіпка меленого чорного перцю
  • Мед за смаком

Закип’ятіть 2 чашки води, а потім додайте прянощі. Дайте настоятися 10-15 хвилин, додайте мед за смаком і вживайте по 150-200 мл двічі на день.

Суміш м’яти з евкаліптовою олією. М’ята і евкаліпт не змінюють перебіг артриту, але у них є знеболюючі речовини, які допомагають полегшити біль в коліні. Освіжаюче відчуття, яке вони викликають, може тимчасово послабити будь-яку хворобливість. А також створити розслаблююче почуття, яке також може полегшити біль при артриті.

Вам знадобиться

  • 5-10 крапель м’ятної олії
  • 5-10 крапель евкаліптової олії
  • 1-2 столові ложки олії-носія (оливкова, мигдальна олія і т. Д.)
  • Маленька темна скляна пляшка

Змішайте евкаліптову і м’ятну олії разом, а потім змішайте їх з олією-носієм. Зберігайте суміш у темній скляній пляшці, далеко від прямих сонячних променів. Натирайте нею суглоби при сильному болю. Це найефективніший домашній засіб від болю в коліні.

Перед тим, як застосовувати будь-який народний засіб, обов’язково проконсультуйтеся з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів