Ці види алкоголю найбільше шкодять печінці

Одна з найбільш шкідливих звичок – алкоголь, небезпечна тим, що призводить до залежності. Крім того, потрапляючи в організм, гарантовано і повільно пошкоджує багато органів в нашому організмі. Крім цього звикання до алкоголю, погіршуються відносини з соціумом, внаслідок чого алкоголіки в результаті стають асоціальними людьми.

Алкоголь є одним з найнебезпечніших напоїв для здоров’я. Шкоду від нього, можна порівняти з сигаретами і наркотиками. Тому потрібно знати ті алкогольні напої, які за даними досліджень медиків, є найбільш шкідливими для вашого організму.

1. Пиво

Вкрай небезпечно пити пиво постійно, особливо в спеку. Тому що, в літні дні найбільше хочеться чимось охолодитися, а печінка при цьому роздувається і працює в ослабленому режимі, що загрожує різними захворюваннями. При виробництві пива, виробники додають в його склад – гормон щастя, цей факт призводить до щоденного вживання пива і звичкання.

2. Лікер

Цей тип напою через приємний солодкуватий смак, можна легко пити у великих кількостях. Результатом цього є сп’яніння і головний біль. На додаток лікер завдає шкоди підшлунковій, і сприяє збільшенню ваги.

3. Шампанське

Пінний напій небезпечний для печінки. Крім того, часте його вживання може викликати болі в шлунку, і навіть отруєння.

4. Коктейлі

Є калорійною бомбою, яка атакує організм. Підвищують вагу, завдають шкоди зубній емалі і небезпечні для печінки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів