Фрукт для нормалізації тиску

Від стенокардії лікарі рекомендують вживати спеціальний фрукт.

Хурма має здатність стабілізувати артеріальний тиск, стверджують науковці фахівці. Але вживати її рекомендовано не тільки гіпертонікам. Цей продукт допомагає підтримувати імунітет і не піддаватися втомі, а також краще виглядати.

Вчені заявили про те, що при серцево-судинних патологіях незамінна хурма. У ній містяться речовини (наприклад, вітаміни Р і С), які оздоровлюють стан судинних тканин, зміцнюють судини і сприяють стабілізації артеріального тиску, а також забезпечують профілактику атеросклерозу.

Також хурма корисна для людей, що страждають серцево-судинними захворюваннями в зв’язку з тим, що її плоди містять корисні для сердечників калій і магній.

“Магній в складі хурми розслабляє м’язи і активізує виведення непотрібного холестерину з судин. За кількістю магнію хурма одна з перших “, – розповіли медпрацівники.

Хурму, зокрема, вони радять вживати людям, що страждають від стенокардії. Її плоди зміцнюють серцевий м’яз і сприяють, завдяки магнію і калію, активному надходженню до серця кисню. Ще один ефект хурми – запобігання розростанню стінок серця при артеріальній гіпертензії.

Крім цього, хурма дає сечогінний ефект. При цьому корисний не тільки плід, а й сік з продукту. Залізо в його складі бореться з розвитком анемії. Тим, хто страждає від недокрів’я фахівці рекомендують випивати склянку соку хурми або з’їдати по два плоди за добу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів