Чи справді вода допомагає схуднути? Міфи та правда

Скільки ви працюєте, щоб схуднути? А чи бачите ви потрібні результати? Ви думаєте, що п’єте достатньо води? Ми поговоримо про те, як вода допомагає схуднути.

Ви зможете переконатись, що вона не тільки зміцнює тіло і збалансовує роботу органів, але й також сприяє зниженню ваги та покращує результати. Якщо вам важко пити воду, ви, нарешті, можете знайти мотивацію це робити.

Вода допомагає спалити додаткові калорії

Багато людей дозволяють собі їсти щось з великою кількістю калорій, стверджуючи, що вони спалять їх пізніше. Якщо ви один з них, ви повинні знати, що вода допомагає схуднути та швидко знищувати калорії.

Це правильно для молодих людей та людей середнього віку, і все, що вам потрібно зробити – це випити десь півлітра (500 мл), перш ніж їсти.

чи вода допомагає схуднути

Звісно, ми рекомендуємо додати трохи вправ, щоб збільшити втрату ваги. Що стосується перших змін, які потрібно зробити,спробуйте пити 500 мл води та додати 30 хвилин ходьби.

Вода перед їжею зменшує апетит

Ви чули, що вода допомагає схуднути і зменшити апетит, якщо ви п’єте перед їжею? Це правда, але треба дещо враховувати.

Було доведено, що вода за 30 хвилин до їжі насправді не дає тілу поглинати надто багато енергії. Пам’ятайте, що ця енергія може перетворитися на накопичений жир, якщо ви його не спалите.

Однак це не характерно для всіх. У проведених дослідженнях було виявлено, що це відбувається більше в літніх дорослих. Опитані жінки пили 375 мл, а чоловіки – 500 мл води за 30 хвилин до їжі.

Отже, якщо ви старші й намагаєтеся скинути кілька кілограмів, пийте воду до їжі.

Вода прискорює ваш метаболізм

Якщо ви постійно намагаєтеся досягти ідеальної ваги, ви, напевно, вже знаєте, що ваш метаболізм відіграє в цьому велику роль. Якщо ви хочете збільшити обмін речовин, щоб схуднути, вода може з цим допомогти.

вода допомагає схуднути і прискорює метаболізм

Ми говорили раніше про деякі стратегії, щоб прискорити або поліпшити метаболізм. Вода є одним з найкращих способів. Було доведено, що 1,5 літра води можуть допомогти збільшити обмін речовин до 30%.

Вода мала температуру від 22° С до 37° С, що означає, що вона має бути від теплої до помірно гарячої. Це важливо, тому що ці температури змушують ваше тіло працювати важче, щоб відновити нормальну температуру.

Ті, хто брав участь у експерименті, також заявили, що вони почуваються енергійнішими. Це дуже добре, якщо вам важко почати тренування, тому що ви повсякчас втомлені.

Якщо ви хочете побачити найбільшу користь, ми рекомендуємо, щоб 2 літри води, яку ви п’єте щодня, були теплими або гарячими.Можливо, це спочатку трохи важко, але через кілька тижнів ви звикнете до цього.

Вода допомагає схуднути і втамовує голод

Люди завжди говорять про те, що можна сплутати почуття спраги з почуттям голоду. Фактично, багато людей п’ють склянку води спочатку, коли почуваються голодними. Але чи справді вода допомагає схуднути?

як вода допомагає схуднути

Якщо ви вважаєте, що це міф, який не має сенсу, ви повинні знати, що це правда. Ваше тіло може плутати спрагу з голодом, і, коли ви ігноруєте цю плутанину, ви можете поглинати додаткові калорії.

Ми рекомендуємо, щоб наступного разу, коли ви відчуєте голод, ви випили склянку води. Спробуйте теплу воду, щоб прискорити обмін речовин. Потім зачекайте близько 20 хвилин і подивіться, що відбувається у вашому тілі. Якщо відчуття голоду зникає, то це була спрага. В іншому випадку, з’їжте щось здорове і поживне.

Отже, пам’ятайте, що ви повинні споживати щонайменше 2 літри води на день, щоб підтримувати рівень зволоження.

Джерело

Поділись


Новини партнерів