7 секретів жіночого тіла, про які чоловіки навіть не підозрюють

Жіноче тіло мінливе і непостійне. Гормональний фон дівчат змінюється кілька разів на місяць, що викликає постійні фізіологічні зміни. Тому дівчата – справжні загадки для чоловіків.

1. Жіночі груди періодично змінює розмір

Жіночі груди чуйно реагують на рівень гормонів, тому можуть змінитися в розмірі кілька разів за місяць. Примітно, що об’єм молочних залоз може змінюватися на 1-1,5 розміру, хоча найчастіше ці цифри не настільки вражаючі.

2. Волосся у дівчат росте швидше

Маються на увазі всі зони: ноги, голова, пахви, зона бікіні. Деяким дівчатам навіть доводиться щодня робити повну епіляцію.

3. Жінки більш чутливі до запахів

Нещодавно вчені з Пенсільванії провели дослідження, в ході якого з’ясувалося, що нюх у прекрасної статі на 8 разів гостріший, ніж у чоловіків. Саме тому дівчатам подобається, коли від чоловіка смачно пахне.

4. Дівчата швидше п’яніють

Фізіологічно в жіночому організмі більше жирової тканини, а вона набагато краще накопичує і затримує токсичні речовини.

5. Кілька днів на місяць дівчина себе не контролює

Мова йде про ПМС у сам період критичних днів. Через цей гормональний сплеск жінки стають занадто емоційними і дратівливими. Чоловікам залишається тільки змиритися з цим.

6. Збудження у жінок повільне

Сексологи стверджують, що для достатнього збудження жінці потрібні 20 хвилин. Часто чоловіки нехтують прелюдіями, тому жінці складно досягти піку задоволення.

7. Жінок потрібно спокушати поглядом

У жінок виникає довірче ставлення до партнера, якщо він впевнено дивиться їй в очі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів