Простий домашній засіб для очищення і відбілювання зубів

Щоб зробити цей засіб, ми використовуємо натуральні продукти без хімічних шкідливих речовин. Які часто містять покупні зубні пасти та інші засоби по догляду за зубами і порожниною рота.

Бікарбонат натрію – це засіб який широко використовується в природних методах лікування, особливо для лікування проблем з зубами, ясен, горлом і шкірою.

Морська сіль – це потужний засіб для усунення мікробів і вірусів, а також грибків. В результаті її застосування, можна швидко позбутися від зубного каменю, оздоровити ясна, залікувати ранки і позбутися від жовтизни зубів.

А також цей засіб включає до свого складу кокосову олію. Чудовий продукт, який використовується в косметичних процедурах і в цілому для здоров’я.

Ми рекомендуємо вам спробувати цю зубну пасту з кокосовою олією. Яка, крім того, що є повністю натуральним засобом, також допоможе вам уникнути шкоди, яку викликає фторид у вашому організмі.

складові:

  • 3 столові ложки кокосової олії
  • 4 столові ложки бікарбонату натрію (купити в аптеці)
  • 2 краплі екстракту насіння грейпфрута (за бажанням)
  • 8-12 крапель ефірної олії на ваш вибір.
  • подрібнена в порошок трава стевії – підсолодити смак (за бажанням)
  • 1 столова ложка подрібненої морської або гімалайської солі

А також ви можете полоскати рот розведеним перекисом водню, щоб отримати відбілювальний ефект.

Змішайте всі інгредієнти і зберігайте в контейнері з кришкою.

А також рекомендуємо застосовувати ефірні олії, такі як лимон, гвоздика, лайм, кориця, м’ята, евкаліпт, а також розмарин і апельсин. Вони безпечні для внутрішнього застосування. Ефірні олії діють як протигрибкові, противірусні, антимікробні засоби, а також володіють властивостями антибіотиків.

Екстракт грейпфрута дійсно дуже ефективно допомагає уникнути неприємного запаху з рота.

Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!

Поділись


Новини партнерів