Фахівці назвали п’ять причин, які заважають ефективно схуднути

Вчені назвали п’ять причин, що перешкоджають ефективному схудненню. В антирейтингу лідирує звичка випивати вранці чашку кави, далі вказують на прагнення занадто швидко бігати або плавати.

Кава стимулює нервову систему, відбувається зниження рівня цукру в крові, напій допомагає спалювати зайві калорії. Якщо рівень цукру гранично падає, головний мозок шукає їжу для відновлення балансу. З’являється помилкове відчуття голоду, в результаті – переїдання і ожиріння.

Фізичні навантаження, в тому числі біг і плавання, рекомендують для схуднення. Фахівці вказують, що після швидкого бігу або запливу жир інтенсивно згоряє лише перші 20 секунд. До того ж він виділяє енергію повільніше, ніж вуглеводи. Бігати й плисти потрібно повільно, так як при швидкому русі спалюються вуглеводи, при повільному – жири.

Далі вчені вказують на сіль і штучні підсолоджувачі, що впливають на підвищення рівня цукру в крові. Необхідно їсти мед, агаву, стевію або родзинки. Наявний в напоях вуглекислий газ впливає на збільшення вироблення гормону голоду – греліну,

Брудне повітря провокує зростання ваги тіла. Забруднювачі в навколишньому середовищі провокують ожиріння і небажаний метаболічний синдром. Це може викликати діабет, хвороби серця і гіпертонію.

Джерело

Поділись


Новини партнерів