Натуральний засіб для швидкого полегшення болю в суглобах

Чи готові ви зробити лікувальну мазь, яку зможете використовувати для усунення болісних відчуттів в суглобах та спині, яка є натуральною, а також не містить ніяких хімічних речовин?

Тоді ми пропонуємо вам рецепт домашньої мазі, яка позитивно впливає на м’язи і суглоби. А також розширює судини, що полегшує транспортування протизапальних клітин в уражену ділянку організму. Цей ефект також допомагає зменшити чутливість до болю.

Якщо біль в постраждалому районі почне відступати, то це дозволить нам виконати необхідні дії, щоб зцілити цю частину тіла.

Ходьба, розтяжка, фізіотерапія або використання компресів, також полегшить біль і прискорить одужання!

Мазь містить кокосову олію, яка відмінно підходить для шкіри. Вона має протимікробні властивості і тому є ідеальною основою для виготовлення мазі. А також кокосова олія сама по собі надає болезаспокійливу і протизапальну дію.

Масло какао містить багато антиоксидантів, а також багато інших корисних поживних речовини. Вона без проблем проникає в шкіру, а потім глибше в м’язи.

Імбир – пряність з довгою історією, яка до цих пір використовується в аюрведичній і традиційній китайській медицині. Він володіє природними протизапальними ефектами.

Ця мазь, яка використовується при масажі, покращує кровообіг. В результаті замінює стару кров і старі імунні клітини, які вже виконали свою роль в запальній ділянці.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

60 мл кокосової олії
55 мл какао-масла (якщо у вас її немає, то використовуйте кокосову олію)
60 грам бджолиного воску (слід подрібнити, він буде танути швидше)
2 чайні ложки кайєнского перцю (або перець чилі)
1 чайна ложка порошку куркуми
1 чайна ложка імбирного порошку
10 крапель м’ятної ефірної олії
скляна банка об’ємом 120 – 150 мл

По-перше: помістіть кокосову олію, какао-масло і бджолиний віск в каструлю або кухоль. Потім поставте суміш на парову баню і нагрівайте до повного розчинення інгредієнтів.

По-друге: додайте кайєнский перець, куркуму і імбирний порошок. Суміш потім ретельно помішуйте протягом приблизно 1 хвилини.

По-третє: охолодіть до кімнатної температури і додайте ефірну олію перцевої м’яти.

Перелийте суміш в банку і щільно закрийте кришкою.

Мазь краще зберігати в холодильнику, тому що вона не містить консервантів. Термін придатності становить приблизно 8-10 тижнів.

При нанесенні мазі, рекомендується використовувати рукавички, так як куркума може викликати пожовтіння шкіри і нігтів.

Наносити рекомендується на 20-30 хвилин, закріпивши харчовою плівкою і пов’язкою. Потім змити теплою водою і лягти відпочивати, утепливши болюче місце.

Автором статті є доктор Меггі Лютер

Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів