Чому ми п’ємо мало води?

Будь-який дієтолог світу скаже, що для того, щоб схуднути, необхідно регулярно пити воду. Не менше своєї добової норми на день. Адже, саме це – головний ключ до втрати зайвої ваги. Але, буває, що вода вже зовсім не лізе: просто відсутнє будь-яке бажання її пити.

Про це з упевненістю заявляють експерти: за їхніми словами, людський організм може завжди відчувати потребу в рідині, а якщо це не відбувається – цілком можливо, що проблема прихована в порушенні нормальної роботи нирок або у відсутності правильної передачі нервових імпульсів в клітинах.

Адже в день ми витрачаємо близько 2.5 літрів води – і це не в спеку, а в нормальних кімнатних умовах із середнім рівнем вологості повітря. Тому ви фізично повинні постійно відчувати спрагу. Організму життєво необхідна волога для підтримки тонусу.

Якщо ж ми не випиваємо в день свою норму води (мова йде саме про неї, а не про бульйони, соки і чаї), це може призвести до таких серйозних проблем, як поява каменів у нирках, збій метаболізму, а також набір зайвої ваги, передчасна поява зморшок на обличчі, регулярного головного болю і згущення крові.

Поділись


Новини партнерів