Вчені: капустяний сік допоможе в лікуванні раку

Вживання свіжовичавленого капустяного соку – це найшвидший спосіб поповнити організм всіма необхідними вітамінами і мінералами. Тому цей сік вживають не тільки як профілактичний засіб, але і в багатьох випадках як лікувальний.

Медики встановили, що свіжий капустяний сік допомагає в лікуванні онкологічних захворювань. У ньому містяться ізоціанати, які прискорюють процес метаболізму естрогенів і захищають організм від пухлин, допомагають в процесі відновлення хворим пацієнтам.

Сік з капусти володіє явними протизапальними властивостями. Він містить велику кількість амінокислот, які борються з будь-якими запальними процесами, в тому числі і нашкірними. В даному напої міститься багато харчових волокон, котрі вимивають з організму шлаки і всілякі шкідливі речовини. Він є низькокалорійним і дієтичним.

Велика кількість вітаміну U, яка міститься в ньому, допомагає використовувати його при лікуванні гастритів, колітів та інших захворювань травної системи. І, нарешті, сік містить фолієву кислоту, яка сприяє утворенню нових кров’яних клітин і допомагає в боротьбі з недокрів’ям.

Джерело

Поділись


Новини партнерів