2 продукти для очищення судин

Потужний і смачний напій для очищення артерій і поліпшення кровообігу! Варто спробувати!

Щоб залишатися здоровим ми повинні регулярно піклуватися про усі системи нашого організму, особливо про серцево-судинну систему.

Оскільки проблеми з кров’яним тиском, а також циркуляцією крові можуть вплинути на стан нашого серця і стати причиною розвитку безлічі проблем зі здоров’ям.

Коли ми говоримо про проблеми з тиском крові, ми зазвичай маємо на увазі випадки гіпертонії, тому що це найпоширеніша проблема серед людей.

На жаль, гіпертонія виникає дуже простим способом.

Наприклад: коли ми їмо надто багато жирних і нездорових продуктів, таких як напівфабрикати, вулична їжа, газовані напої, солодощі і алкогольні напої.

У результаті, в нашому організмі накопичуються відходи, токсини і жири, які осідають уздовж наших артерій, потовщуючи стінки і роблячи просвіт в артерії вже (що і призводить до підвищеному тиску).

Цей природний засіб може очистити ваші артерії, а також поліпшити здоров’я серця. Варто спробувати!

Цей напій насичений вітаміном С, а також антиоксидантами, що допоможе зберегти посудини чистими, а серце здоровим!

Інгредієнти:

  • 3 яблука
  • 1 гранат

Приготування:

Спочатку вимийте фрукти, потім видаліть шкірку і наріжте на шматочки.

Подрібніть все у блендері, при необхідності додайте трохи води. Процідіть і випийте отриманий напій відразу після приготування.

Найголовніше, приймати цей напій треба уранці, натщесерце. Таким чином, ваш організм краще засвоїть поживні і корисні речовини!

Перед тим, як застосовувати будь-який народний засіб, обов’язково проконсультуйтеся з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів