Засіб, який сприяє детоксикації печінки і нирок

В умовах сучасного світу, де повітря наповнене вихлопними газами, склад їжі не завжди зрозумілий, а хронічні захворювання все частіше виявляються у працюючого населення, нашому організму необхідна допомога для того, щоб очиститися від токсинів. Процес детоксикації сприяє видаленню чужорідних речовин, накопичених жирів і токсинів.

Найважливішими продуктами для детоксикації є куркума, м’ята, імбир, лимон і зелений чай. На основі цих продуктів можна зробити напій, який очистить ваш організм.

Для цього необхідно:

  • Зелений чай – 1 склягка. Найкраще заварювати його при температурі 75-80 градусів 3 хвилини.
  • Куркума – 1 ч.л.
  • Лимон – 2 скибочки
  • М’ята – кілька листочків
  • Імбир – натерти на тертці 1 ч.л.

В зелений чай додати всі інгредієнти і залишити настоюватися 5-10 хвилин. За смаком можна додати мед, який має слабку антисептичну дію і сприяє зміцненню організму.

Куркума відома з найдавніших часів своїми неповторними властивостями: вона сприяє розрідженню жовчі, запобігає утворенню каменів і сприяє виведенню токсинів через нирки. Вітаміни К, В, В1, В3, В2, С позитивно впливають на мікробіом кишечника, пластичність кровоносних судин.

Завдяки зеленому чаю відбувається поліпшення фільтраційної здатності нирок, покращується травлення і перистальтика кишечника.

Лимон має загальностимулюючу дію, посилює імунну систему, завдяки вітаміну С в складі спільно з пептидами усуває вільні радикали, які циркулюють в кровотоці організму.

М’ята допомагає вивести шлаки з організму і за рахунок наявності в складі ефірної олії ментолу, сприяє загальному зміцненню організму, поліпшенню травлення і посилення виведення токсинів за рахунок антиоксидантів.

Імбир – джерело корисних властивостей. Завдяки йому відбувається очищення проток печінки, а так само її паренхіми.

Цей напій рекомендується приймати щодня протягом 1-2 тижнів. Більш того, цей цілющий напій діє як природний засіб від раку через комбінацію потужних антиоксидантів і протизапальних властивостей.

Джерело

Поділись


Новини партнерів