Вчені назвали фактор, який заважає скинути вагу

За словами фахівців, незалежно від того, які продукти прибираються з раціону, і чи має місце фізична активність, організм, що худне, заповнює втрачене в повній мірі. Ключем до збереження ідеальних параметрів є довгострокова групова підтримка. До такого висновку прийшли представники незалежної групи медичних фахівців за підтримки уряду США.

Методика включає в себе зустрічі з однодумцями не менше одного разу на тиждень (чим частіше, тим краще). Під час спілкування з людьми не варто обмежуватися на одних і тих же питаннях, обговорюючи нові аспекти проблеми. Не варто нічого приховувати перед друзями і знайомими, слід ділитися невдачами і перемогами, що особливо важливо, будучи головною мотивуючою складовою приведення фігури в порядок. Включити почуття контролю допоможе постійне вимірювання ваги, моніторинг вправ, підрахунок калорійності споживаних страв. Довгостроковість спілкування з групою підтримки є не менш важливим моментом, що допоможе уникнути зриву і набору ваги. Найбільш успішні програми часто тривають рік і довше.

Висновки експертів такі: важливим фактором, що не дає скидати вагу, є схуднення на самоті. Як з’ясувалося, підтримки родичів і друзів недостатньо, поруч повинні бути люди, які прагнуть до тієї ж мети.

Джерело

Поділись


Новини партнерів